Komodo och Rinca

  2011-04-13 / 14:26:20 / Sydostasien 2011 /
Efter den 6 dagar langa Flores-turen sa blev det en natt i Labuanbajo och morgonen darefter motte vi upp Teddy igen och gick till hamnen dar en bat vantade pa oss for att aka pa en tvadagars-tur till Rinca och Komodo. En riktigt mysig bat for bara oss fyra och sa batcrewet da (som btw lagade vaaarldens godaste mat, GUD vad jag at under dom tva dagarna!).

Under forsta dagen var vi forst pa Rinca och letade varaner, sag en hel del och gud vilka haftiga djur! Superstora, men syns inte riktigt pa bilderna hur stora de ar. Efter det akte vi till ett stalle dar vi snorklade och sen ivag till en bukt dar vi skulle spendera natten pa baten. Pa kvallen blev det att umgas med tva engelska tjejer innan vi la oss pa baten och sov.

Andra dagen borjade med en SJUKT fint soluppgang och en god frukost pa baten innan vi akte in till land pa Komodo och kollade pa varaner dar med. Haftigt haftigt. Efter det stannade vi pa tva stallen och snorklade, simmade riktigt nara en skoldpadda, sa kul! Sag aven en valdigt vacker drakfisk :)

Och pa eftermiddagen var vi tillbaks i Labuanbajo igen efter en gaaaalet harlig tur, nagot av det basta med resan verkligen!




Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: