Malaysia

  2011-02-24 / 09:42:31 / Sydostasien 2011 /
Kom fram till Kuala Lumpur i Malaysia i mandags och motte upp Steven pa flygplatsen. Blev sa otroligt glad nar han kom sa ni anar inte! Direkt efter det akte vi taxi in till stan och stallet vi skulle bo pa. Lamnade bara vaskorna pa rummet och sen gick vi och kollade pa marknaden som var precis brevid hotellet. Blev sen att sova ganska tidigt, helt otroligt skont efter att ha varit vaken sen 6 pa morgonen.

Hela tisdagen spenderades runt omkring i KL. Akte till Petronas Towers och kollade och sen till KL tower. Var aven i ett kopcenter som lag mittemellan Petronas Towers och till Central Market och kollade, provade pa fish spa dar, kittlades hur mycket som helst! Men kul att ha provat. Pa kvallen akte vi tillbaks till KL tower och akte upp dar och kollade pa utsikten.

Pa onsdagen gick vi upp vid 03.30 for att sen aka till flygplatsen och flyga till Borneo. Direkt nar vi kom fram akte vi till Sepilok Orangutang Rehabilitation Centre och checkade in pa Sepilok B&B. Pa eftermiddagen gick vi till centret for att kolla nar de matade orangutangerna. Ar inte alltid det kommer orangutanger, men en mamma och en unge fick vi se iaf och en massa sma macaques (ungarna var saaaa himla sota!). Nar vi kom tillbaks till boendet vid 5 skulle vi bara duscha av oss och sen ga och dricka kaffe i cafeterian, men alla somnade pa rummen istallet.. haha. Sa fran 5 igar eftermiddag till halv 9 imorse sov vi, snacka om att vi var trotta!

Nar vi packat ihop oss igen imorse sa akte vi in till Sandakan dar vi nu befinner oss. Har bokat en tur till Turtle Islands i overmorgon, ska bli kul! Vet dock inte vad vi ska sysselsatta oss med hela dagen imorgon, finns namligen absolut ingenting att gora i den har stan. Men det marks.

Ikvall ska vi iaf ga och ata pa nan restaurang som ligger pa ett tak, och det ar vall i princip allt vi har planerat att gora under resten av dagen. Blir nog att ga till marknaden och kanske kolla i lite affarer ocksa :)

(datorn ar dum och snurrar bilderna for mig, bara sa ni vet..)



Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: