Rosé och jordgubbar

  2011-07-01 / 23:36:54 / Vardag /
Har haft fullt upp hela dagen. Började tidigt i förmiddags med att springa upp och ner för trappen och lasta bilen och köra bort saker till nya boendet. Sen lasta av saker, hem och hämta mer, lasta av, plocka upp, hem och hämta mer, lasta av, plocka upp och greja och fixa hela dagen lång.

Vid 5 tog jag en paus från allt flyttande av saker och mötte upp Malin och Anna på Mastis för lite tacobuffé, riktigt gott. När vi ätit oss mätta och belåtna gick vi till Coopan och köpte jordgubbar och satte oss sen i hamnen och åt dom och drack rosé och pratade om livets viktigheter. Tack för en trevlig kväll, världens bästa brudar!

Och nu resten av kvällen har jag fortsatt packa, packa och packa. Helt otroligt vad saker det är som ska med.. Imorn går stora flyttlasset iaf, ska bli så skönt när det är klart!



ida

Hej! Fin blogg & jättesnygg header :)

2011-07-01 @ 23:44:41
URL: http://iidajohansson.bloggplatsen.se/
Linnea Sjöström Foto & Vardag

Hej! Du var med och tävlade inne hos mig om ett valfritt plagg ifrån Evas Underkläder till ett värde av 300kr. Tävlingen är nu avslutad, GRATTIS! DU VANN. Mejla mig den vara du önskar dig och dina adressuppgifter så att du kan få hem din vinst :)!



http://linneaasjostrom.blogg.se/2011/june/tavling-vinn-valfritt-plagg-ifran-evas-unde.html#comment

2011-07-02 @ 13:13:25
URL: http://linneaasjostrom.blogg.se/
aagnes

super fin blogg! :o

2011-07-05 @ 12:26:42
URL: http://anderssonnn.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: