Pool och sjö

  2011-06-30 / 22:09:23 / Vardag / 0 KOMMENTARER
En tredje dag med helt kanon väder, helt underbart! Så blev att traska hem till pappa idag med och sola och bada. Har dock bränt mig lite nu.. Men men. Efter ett tag kom även Anna, Anton, Peter och Mahmoud och gjorde mig sällskap och badade ett tag.

När klockan närmade sig halv 5 stack jag och mina två resekompisar, haha, till Varnumhälsan för att ta tredje och sista twinrix-sprutan. Så nu är jag vaccinerad sisådär 20 år till iaf. Skönt att slippa ta sprutor på ett tag..

Och efter det handlade jag och Anna lite käk och stack ut till skärgården och mötte Malin. Tog båten ut på sjön och la oss på några klippor sen där vi åt lite gott, pratade och hade det bara riktigt gött.

Dock började det komma riktigt mörka moln inifrån stan, så tog då vårt pick och pack och åkte in. Men hade en riktigt mysig kväll med bästa brudarna iaf!


Lalalala

  2011-06-29 / 22:54:50 / Vardag / 1 KOMMENTARER
Har haft det superhärligt med sol och bad hos pappa idag med. Och nu ikväll har jag varit i skärgården ett bra tag med mamma och Helena och hundarna. Trevligt vare.

Ska ta och lägga mig brevid älskling i sängen nu och fortsätta läsa lite i min bok. Godnatt! :)

Underbara sol!

  2011-06-29 / 11:24:37 / Vardag / 2 KOMMENTARER

 

Godmorgon! Vaknade rätt tidigt idag eftersom att det blir så galet varmt här inne när solen steker på ute. Så har nyss svirat om till bikini och ska alldeles strax gå hem till pappa där det blir sol och bad hela dagen. All färg har ju försvunnit när det varit dåligt väder så länge, så nu är det dags att steka lite igen! Ha en bra dag alla!


En solig dag

  2011-06-28 / 18:58:38 / Vardag / 2 KOMMENTARER



Sol, bad, sill och färskpotatis, glass och trevligt sällskap. Inte helt fel!

Frozen Strawberry Cheesecake

  2011-06-27 / 14:11:54 / Mat&bak / 2 KOMMENTARER

Som lovat så kommer här receptet på jordgubbscheesecaken som vi åt på midsommar, riktigt god verkligen!


Detta behöver du till en tårta (8-10 bitar):

Botten: 16 digistivekex, 100 g smält smör

Fyllning
: 4 gelatinblad, 300 g jordgubbar, 1 1/2 dl strösocker, 1 tsk vaniljsocker, 3 dl vispgrädde, 200 g philadelphiaost, ev. 1 dl jordgubbar i bitar

Garnering:
jordgubbar, ev kryddgrönt


Gör så här:
Smula sönder kexen och blanda med smöret. Tryck ut blandningen i en smord form med löstagbar kant, ca 24 cm i diameter. Blötlägg gelatinbladen i rikligt med kallt vatten i cirka 5 minuter. Ta upp, krama ur och smält i en kastrull med ca 1 msk vatten. Mixa jordgubbarna med sockret och rör ner gelatinet i massan. Vänd ner osten i jordgubbssmeten (kan vara bra att röra osten lite mjuk innan den blandas ner i smeten). Vispa upp grädden och vänd ner även den i smeten. Rör ner eventuellt små jordgubbsbitar i smeten om du vill. Häll smeten i formen över kexblandniningen och släta till toppen. Ställ tårtan i frysen i minst 5 timmar så att den får frysa till ordentligt.


Örebro

  2011-06-26 / 20:30:03 / Vardag / 2 KOMMENTARER
Hallå där! Har varit i Örebro hela dagen med pappa och Erik. Var till Mediamarkt och sen till Marieberg köpcenter där det blev lite shopping och så. Blev en tröja, en klänning och en skinnjacka för min del. Så nöjd så!

När vi blev trötta i fötterna efter att ha kikat i affärer hela dagen så åkte vi hemåt igen. Blev då avsläppt hos Stevens föräldrar där även älskling var. Satt ute i solen och fikade, riktigt gott! Efter det åkte vi förbi gårdshuset dit vi ska flytta snart (!!) och kikade lite där och åkte sen hem. Snaaart är det dags att flytta, ska bli kul!


God chailatte :)

Lite halvtaskig bild på skinnjackan, och en del flyttlådor i bakgrunden.. :)


Grillning och badtunna

  2011-06-25 / 23:59:00 / Vardag / 0 KOMMENTARER
Blev att vi sov riktigt länge idag.. Vaknade först vid 10 men kände mig fortfarande full, så la mig och somnade om igen och gick sen upp vid halv 3 eller så. Skönt var det! Åkte då och köpte oss lite "frukost" på Mc Donalds och åkte sen hem till pappa och åt det. Efter det satte vi igång och skurade altanen, så nu är den ren igen.

Senare på kvällen mötte vi upp Anna, Anton, Peter och Marcus på Maxi och handlade lite mat och for sen till Annas stuga där vi grillade och badade badtunna. Blev även ett första dopp i sjön i Sverige! Riktigt jävla kallt var det, så tur att vi hade en varm badtunna att hoppa i efteråt.. Riktigt trevlig kväll var det iaf! :)

Ja bilden råkade bli liiite sned bara.. :P


Midsommaraftonen!

  2011-06-25 / 15:00:00 / Party / 2 KOMMENTARER
Åh det blev verkligen en riktigt rolig midsommar i år! Vi var hemma hos mig och grillade och åt och sjöng snapsvisor, dansade runt midsommarstången, badade, åt supergod efterrätt (jag ska lägga upp receptet, lovar!), badade lite mer, lyssnade på gitarrspel och hade det bara riktigt kul! Tack alla som kom!

Helt enkelt, en riktigt lyckad midsommar :)

Fina Malin och Johan!

Långbord på hela altanen blev det :)

Strawberry Cheescake och jordgubbstårta till efterrätt, gott!

Nubbe!

Linnéa och Sandra!

Fina Anna! :)

Anton badar med kransen på!

Chill på altanen senare under kvällen :)


Skatteåterbäring och midsommar

  2011-06-24 / 11:27:23 / Vardag / 1 KOMMENTARER
Btw så har jag fått tillbaka på norska skatten idag och så är det midsommar, så jag är glaaad! Om det bara kunde bli sol och lite varmare också så skulle jag bli ännu gladare.. :)

Angkor

  2011-06-24 / 11:25:54 / Sydostasien 2011 / 1 KOMMENTARER
Sitter och kollar på en dokumentär på tvn om byggnaden av Angkor Wat. Och det är nog inte förens nu jag fattar vilka otroligt imponerande byggnad det är!

Att dom klarade av att bygga det på 1100-talet är för mig helt ofattbart, utan lyftkranar eller andra maskiner utan bara med händerna (och så elefanterna då..), helt otroligt verkligen. Man fattade inte riktigt hur häftiga alla tempel i Angkor var när man var där. Är verkligen otroligt imponerad av dom!

Jag skulle nog inte välja att åka till Kambodja igen för att se templen, för känner att jag liksom gjort klart det, jag skulle nog inte få ut så mycket av att se dom igen, men för er andra som inte varit där än, ÅK DIT!!


Mobilbilder från dagen

  2011-06-23 / 20:29:23 / Vardag / 0 KOMMENTARER


Pangasiusfilé i ugn

  2011-06-22 / 21:11:28 / Mat&bak / 0 KOMMENTARER



Lagade lite mat förut som blev riktigt riktigt god, nänligen pangasiusfilé i ugn med ris till. Nästan så att jag slickade tallriken när jag ätit upp..

Här är iaf receptet:

  • Pangasiusfiléer
  • 1 gul lök
  • 2 tomater
  • champinjoner
  • Creme fraiche
  • Pressad citron
  • Grönsaksbuljong
  • Dill
  • Kryddor

Lägg fiskfiléerna i en ungnsfast form.

Hacka en gul lök och och två tomater och skär champinjonerna och lägg över fisken

Blanda creme fraiche med en pressad citron, rejält med dill, salt, vitpeppar och eventuellt en halv grönsaksbuljongtärning.

Häll såsen över fisken, löken, tomaterna och champinjonerna.

Grädda i ugn i 20-25 minuter på 200 grader och servera med ris eller pressad potatis.

Men nya dagar väntar med nya tidsfördriv och allting liksom kräver mera nu

  2011-06-22 / 14:19:47 / Vardag / 0 KOMMENTARER
En riktigt tråkig tisdag måste jag säga.

Snart ska vi iaf handla till midsommar och ikväll ska jag laga fisk, och det är allt för idag.

Temys och pizza

  2011-06-21 / 22:34:38 / Vardag / 0 KOMMENTARER
Hej! Nu är jag hemma i Kristinehamn igen. Tog tåget från Oslo tidigt imorse och kom fram vid 11 i förmiddags. Sen dess har jag lagat mat, packat upp, handlat med Malin på systemet inför midsommar och sen efter systemet åkte vi hem till pappa dit även Anna kom. Blev då en massa tedrickande, lite äppelpaj och planerande inför midsommar!

Nu ikväll är det pizza och mys framför tvn som gäller för älskling och mig :)


Måndag!

  2011-06-20 / 12:00:03 / Vardag / 5 KOMMENTARER
Godmorgon! Har varit vaken ett bra tag och sitter bara och väntar på att tiden ska gå. Ska traska iväg till bussen om 40 min och åka och jobba sista jobbpasset på rygge för denna gång. Sen får vi se om det blir nått mer jobb där eller inte.. :)

Jaa annars ska jag väll inte göra så mycket mer idag. Slutar inte förens halv 10 ikväll så är väll inte hemma förens 11 eller så.

Det är förresten fint väder här idag, måste jag passa på att säga. Har ju inte gjort annat än att regna sen jag kom hit i princip, men idag är det soool! :)

Tummen upp för att det är soool! :)


Hej hej

  2011-06-19 / 21:02:43 / Party / 0 KOMMENTARER
Var ju som sagt fest här i kollektivet igår. Gratis mat och sprit, en dj som spelade och stand-up komiker. Riktigt kul kväll! Men blev ingen utgång efter det för min del eftersom att jag skulle upp tidigt.. Kom iaf upp när alarmet ringde imorse och har sen suttit på jobbet och varit bakis och trött idag. Har för det mesta varit galet mycket att göra också, så är skönt att vara hemma nu igen, eller ja inte hemma, utan hos As i Oslo alltså :)


Lördagskväll i Oslo

  2011-06-18 / 18:42:05 / Vardag / 0 KOMMENTARER
Hej hej. Sitter här på As rum i Oslo med henne och Anki, har nyss ätit god mat och ska snart göra oss iordning inför kvällen. Är pre-midsummerparty här ikväll, gratis mat och sprit, det gillas ;) Blir dock ingen utgång efter det för mig eftersom att jag ska upp rätt tidigt och jobba imorn.. Bläää.

Annars har det väll inte hänt så mycket sen jag kom hit, hara bara jobbat och sovit typ. Eller ja, mycket sömn har det ju inte blivit, men aa. Nej nu måste jag byta om och greja. Ciao!

Vid 05.00 imorse.. :)


Off to Oslo

  2011-06-16 / 17:59:00 / Vardag / 0 KOMMENTARER

Nu åker jag till Oslo, imorn är det dags för jobb igen! Ciao!


Radhusdisco

  2011-06-16 / 16:20:24 / Vardag / 1 KOMMENTARER
Nu är jag snart klar med dagens sysslor, bara äta och gå till tåget kvar! :) Hann även med att gå till Maxi med syster för att köpa lite godis. Köpte mig även en bok där så att jag har något att läsa på tåget, en bok kostar ju i princip lika mycket som en tidning ju..

Beställde förresten en hel del kort för några dar sen så att jag kan göra iordning ett fotoalbum med bilder från asien, och idag fick jag fotona med posten. Nu måste jag bara välja ut dom bästa av dom jag framkallade.. Valde 178 bilder av typ 1600, vilket var riktigt svårt. Och nu ska jag få ner det till 100 bilder. Hmm.. Men det blir nog bra tillslut :)


16 juni 2011

  2011-06-16 / 12:03:45 / Vardag / 0 KOMMENTARER
Hallå! Har precis tagit mig en långdusch och innan det blev det en långfrukost som var riktigt god. Ska nu ta tag i dagen, har en massa att fixa innan jag åker till Oslo ikväll. Måste förbi skatteverket, packa, förbi systemet, hem till pappa och hämta saker, fixa matlåda tills imorn, hitta en pre-midsummerparty outfit och lite andra saker.

Så nu ska jag sätta på musik på högsta volym och börja med packningen! Ciao! :)

En onsdag

  2011-06-15 / 19:32:05 / Vardag / 1 KOMMENTARER

Godkväll! Har haft trevlig dag i solen idag. Gick upp i hyfsad tid och åt bananpannkakor till frukost och gick sen hem till pappa där jag låg ute i solen ett tag. Lite senare kom även Anna dit och gjorde mig sällskap. Trevlans! När vi blev lite hungriga gjorde vi oss hamburgare och sen kom Anton och hämtade upp oss. For då ner på stan för en fika på Paus.

Paus var även typ halva Sp3a, så det var kul att träffas igen! Kändes som att man gick i gymnasiet igen när man satt där med alla och fikade, kan inte riktigt fatta att det gått två år..

Och nu är jag hemma i soffan, älskling ligger brevid mig och sover och dregglar. Ska väll väcka honom snart så att vi kan laga oss lite mat :)

 

Det blev goda bananpannkakor till frulle idag!

Sen låg jag i solen och lyssnade på musik :)

Och efter det kom fina Anna, till höger, och gjorde mig sällskap! :)


Måndag 13 juni

  2011-06-13 / 23:26:00 / Vardag / 1 KOMMENTARER

Mysig, seg, fin, hyfsad dag :)


Loka likes L.A

  2011-06-12 / 23:20:00 / Allmänt / 4 KOMMENTARER

SÅÅ god! Varför har det inte funnits vatten med kokosnötsmak innan?! Aaah, love it!

Iofs älskar jag i princip allt som har med kokos att göra, kokos is the shit.. ;)


Sol, bad och Paul

  2011-06-12 / 22:46:47 / Vardag / 0 KOMMENTARER



Idag var det äntligen sol igen, men självklart så blåste det en massa då istället.. Men jag och älskling var ändå hemma hos pappa och hängde på verandan och läste, solade och badade. Härligt. Blev ändå rätt värmt i solen, sålänge det inte blåste alltså. Och lite småröda blev vi visst båda två..

Sen gick vi till Maxi och handlade lite smått och sen hem igen. Har grillat nu på kvällen och jag har även bakat lite grahamsbullar med vetegroddar. Sen kom Björn hit en stund och så har det blivit filmtittandes. Paul var det som sågs, rätt bra och rolig film :)

http://www.filmsnmovies.com/media/posts/001785.jpg


Davosgröt

  2011-06-11 / 13:15:00 / Mat&bak / 2 KOMMENTARER



Dagens frukost: Davosgröt med rårivet äpple och kanel och en kopp grönt te med citron.

Fick lite inspiration från detta inlägg, så provade att göra davosgröt och det blev riktigt gott! Jag blandade även ner lite krossade linfrön och kanel i gröten. Mums.

Svensker er mennesker

  2011-06-11 / 12:44:04 / Film/tv/böcker / 0 KOMMENTARER

http://p3.no/wp-content/uploads/2011/04/svensker_er_mennesker_mlogo.jpg


HAHAHA hur har jag kunnat missa den här norska serien om partysvensker? Sååå bra! haha

Saknar Singapore

  2011-06-11 / 12:13:24 / Sydostasien 2011 / 0 KOMMENTARER
Satt och läste lite på Fokis blogg och såg att hon varit i Singapore. Och GUD vad jag började sakna Singapore! Det landet var verkligen helt fucking amazing. Så otroligt rent, galet modernt, spännande, vackert, fantastiskt... och beroendeframkallande! Det är verkligen matens och shoppingens land. Shoppingcenter finns det överallt i stan och i nästan varje shoppingcenter finns en stor foodcourt med all mat och godsaker du kan tänka dig!

Vi var bara där i några dagar eftersom att det är ett ganska dyrt land att vistas i (eg. samma prisklass som Sverige ungefär.. men ändå), men jag vill gärna dit igen och besöka Sentosa Island, Universal Studios och ett flertal andra ställen.

Helt enkelt, jag älskar Singapore! Och trots att det är ett väääldigt litet land så finns det en massa att se och göra!


Stekt gröt

  2011-06-10 / 18:40:00 / Mat&bak / 0 KOMMENTARER



Till frukost idag gjorde jag stekt gröt för första gången. Och jag måste säga att det var riktigt gott! Och enkelt att göra och även väldigt mättande. Så här har ni receptet kära vänner:

Stekt gröt, 1 portion:
1. Koka en tallrik gröt på kvällen. Täck med plast och låt stå över natten.
2. Lägg en klick smör i en varm stekpanna nästa morgon.
3. Skär gröten med en kniv så du har som långa remsor med kall gröt. Lägg dem i stekpannan och stek dem gyllenbruna på båda sidor.
4. Servera med sylt, kanel, kalla blåbär eller nånting annat du tycker om. Enjoy!

En tur på stan

  2011-06-10 / 17:23:15 / Vardag / 0 KOMMENTARER
Hello again. Har varit på stan en sväng med älskling, har letat efter ett bra svart fotoalbum ett tag men inte kollat på affärerna här i stan, så gjorde det idag och äntligen hittade jag ett album som dög! ;) Så nu ska jag ta och välja ut dom bästa bilderna från asien-resan och beställa det och fixa ett fint album!:)

Åt även mat på Orion och gick till karamellagret och köpte godis, muuums. Kommer inte ens ihåg när jag var där sist, så det var på tiden.. ;)

 

Ett svart fotoalbum, en silverpenna och fototejp blev det :)


10 juni 2011

  2011-06-10 / 13:12:26 / Vardag / 0 KOMMENTARER
Godmiddag.

Idag är det fredag och trots att det inte är sol ute idag heller så hoppas jag på en bra dag. Dagen började bra iaf, låg och drog mig ett bra tag i sängen med älskling och sen blev det en god frukost framför ett bra tvprogram. Resten av dagen har jag inget inplanerat, förutom att både jag och älskling är vääääldigt sugna på lite godis, så det ska vi minsann snaska på ikväll :)

Att dricka en underbart god mangoshake på stranden på Phu Quoc i Vietnam vore inte helt fel idag..


hello beautiful

  2011-06-10 / 00:14:00 / Allmänt / 1 KOMMENTARER


Hemmagjorda chips

  2011-06-09 / 22:50:08 / Mat&bak / 0 KOMMENTARER



Chips är ju inte världens nyttigaste snacks, men väldigt gott. Ikväll var jag riktigt sugen på nånting gott, som chips, men tyckte att det kändes onödigt att åka till affären, för jag vet ju att det egentligen räcker med några nävar för att stilla begäret, inte en hel påse. Så jag gjorde helt enkelt egna chips!

 

Genom att göra själv blir det ju även nyttigare än att köpa färdiga chips, inte så genomfriterat och inte heller fullt med natriumglutamat (eller gluttis som anna skulle sagt ;P). Potatissmaken framträder även tydligare. Jag använde mig av en fast potatissort - Asterix. Antar att det blir bättre än med en mjölig sort?


Ingredienser:

  • 1 potatis
  • salt
  • olivolja
  • eventuell krydda (exempel grillkrydda, dill, svartpeppar)
Instruktioner:
  1. Tvätta potatisen.
  2. Skär tunna skivor med exempelvis osthyvel.
  3. Lägg bakplåtspapper på en plåt och placera ut potatisskivorna därpå. Var noga med att de inte ligger på varann.
  4. Torka av skivorna med ett hushållspapper för att suga upp överflödig vätska. Potatisskivorna ska vara torra.
  5. Strö över salt och eventuell krydda efter smak.
  6. Droppa över lite olivolja.
  7. Ställ in i ugnen på 200grader tills potatischipsen får färg och blir krispiga.
  8. Låt chipsen rinna av och torka på ett hushållspapper.
GOTT!

Onsdag 8 juni

  2011-06-08 / 20:07:55 / Vardag / 0 KOMMENTARER
Hallå. Har varit duktig under förmiddagen idag och vikt tvätten, diskat, plockat undan massa saker och grejat här hemma. Sen på eftermiddagen så blev jag upphämtad av AnnaSofia och Anki och åkte hem till förstnämnda och satt på verandan och lyssnade på regnet som smattrade mot verandataket och hade det trevligt.

Sen blev det lite småhandling på Maxi och efter det vandrade jag hem och satte igång med att laga lasagne, blev riktigt gott! Så nu är jag galet mätt.

Kollar på Klockan åtta hos stjärnorna just nu och om ett tag blir det att gå på promenad med Malin! :)


Bookworm

  2011-06-08 / 14:52:21 / Film/tv/böcker / 0 KOMMENTARER

Bokälskare som jag är så är jag nu riktigt sugen på att beställa hem lite nya böcker att läsa! Plöjde igenom 13 böcker när vi var i asien och lässuget sitter i än, så behöver lite nytt att läsa. De ovan står högst på önskelistan över böcker jag vill ha!

 

Livet Deluxe är ju fortsättningen på Snabba Cash, vill ju läsa Aldrig fucka upp också, men Livet Deluxe lockar mer eftersom att den handlar om samma personer som i Snabba Cash. Den verkar riktigt bra iaf!

 

Och Roslund & Hellström är ju riktigt grymma författare, alla deras böcker är helt sjukt bra! Så Tre Sekunder är ju nästan ett måste att läsa för mig.

 

En ny kokbok i hyllan vore ju inte heller helt fel så nu när recepten från Sveriges Mästerkock finns som bok så vill jag väldigt gärna ha den..

 

Aahh jag som inte borde göra av med mer pengar.. Beställa eller inte beställa?!


Kycklingrecept

  2011-06-07 / 23:20:31 / Mat&bak / 2 KOMMENTARER



Middagen ikväll bestod av baconlindad kycklingfilé med ugnsstekt potatis och lite sallad till, blev supergott så tänkte dela med mig av receptet! :)


2 portioner


Kyckling
2 stora kycklingfiléer
1 paket bacon
4 msk creme fraiche
timjan
svartpeppar
+ lite valfria kryddor

 

Potatis
potatis så det räcker till två personer
mat- eller olivolja
salt
peppar

 

Sås
resten av creme fraichen
valfria kryddor (jag använde vitlökssalt, paprika och chilipulver)
timjan
ev lite mjölk

 

Skala potatisen och skiva den tunt. Lägg i en ugnsform, häll över olivolja, salta och peppra, rör runt och låt stå i ugnen 225 grader tills de fått färg, ca 25 minuter. Gör ett snitt längs med kycklingfiléerna så det blir som en ficka i. Klicka i 2 msk creme fraiche i varje. Linda baconet runt om, krydda lite ovanpå och lägg i en ugnsform. Sätt in i ugnen på 225 grader och låt stå tills kycklingen är genomstekt, ca 20 minter.
Jag gjorde sås av resten av creme fraichen, lite kryddor och lite timjan och romansallad och gurka till, gött!


Tisdag den 7 juni

  2011-06-07 / 21:59:51 / Vardag / 0 KOMMENTARER
Gick upp rätt tidigt idag och gick hem till pappa där jag satt i solen ett tag på förmiddagen. Sen satte vi igång med tujahäckplanteringen. Var väll typ 50 tujaplantor som skulle grävas ner så vi hade en del att göra. Men tillslut blev det klart och det blev så bra så!

Efter det grillades det lite kyckling till mat, så gott så. Och så lite grillad banan med choklad till efterrätt. Satt på altanen och jäste ett bra tag efter det innan jag gick hem igen. Väl hemma så råkade jag somna och sov ett bra tag, var verkligen helt galet trött..

Nu har jag iaf precis ätit lite mat och ska ta och bege mig ut på en kvällspromenad nu! Ciao!


En härlig dag i juni

  2011-06-06 / 22:34:18 / Vardag / 1 KOMMENTARER
Häääääärligt varm dag idag. Har varit hos pappa med AnnaSofia och Anki och badat och sådär, härligt. Innan det har jag och älskling varit duktiga och tvättat en massa, blev 4 fullproppade maskiner så nu är mina kläder äntligen rena igen.

Och nu på kvällen var det fullt med folk här och kollade på en serie som jag inte vet namnet på och som inte var så jättemycket att hurra över.. Sen när alla vandrade hemåt så gjorde vi oss lite god ceasarsallad, blev hur god som helst! Så nu är jag mätt som en ko men funderar ändå på att kila ut i köket och ta lite äppelpaj till efterrätt.. ;)


5 juni

  2011-06-05 / 23:50:13 / Allmänt / 1 KOMMENTARER


En bra start på dagen

  2011-06-05 / 12:49:19 / Vardag / 0 KOMMENTARER

 

Startade dagen med en god frukost framför tvn. Blev yoghurt med egengjord müsli, ett ägg och finncrisp med hoummus på och så ett glas soyamjölk till det. Mums.

Resten av dagen vet jag inte vad jag ska hitta på. Hade tänkt sola och bada hos pappa men bara för det är det inte lika fint väder idag.. Blö.


Favoritbilder del 2

  2011-06-04 / 20:48:05 / Sydostasien 2011 / 2 KOMMENTARER

Barn som leker i Kuching på Borneo.

4095 m ö.h på toppen av Mt Kinabalu. Så grymt häftig upplevelse!

En trött liten hund i en by på Flores.

Underbara ön Mabul i Malaysia!

Anton i Bako National Park.

En komodovaran på Rinca. Häftiga djur måste jag säga.

På fina underbara ön Perhentian Kecil!

 

Åååh SAKNA!!!!!!!


I love you, you sunny day

  2011-06-04 / 01:13:57 / Vardag / 0 KOMMENTARER
Godkväll! Sitter och mumsar på Ben&Jerry glass just nu, muuuumma.. Ska väll gå och lägga mig snart hade jag tänkt. Har iaf haft en riktigt trevlig dag. Åkte som sagt till Karlstad i fördmiddags och var där typ hela dagen. Var till IKEA, Bergvik och en del andra ställen. Så blev lite köpt på IKEA och sen även ett par nya jeans, vilket jag faktiskt behövde.. ;)

När vi kom hem så blev det att grilla hos pappa på kvällen. En massa god mat och sen äppelpaj till efterrätt, så. himla. gott. Åt tills jag höll på att spricka. Har efter det varit på en liten promenad och sen blev jag upphämtad av As och Alex och åkte hem till Anki där vi suttit och ätit popcorn och pratat och haft det mysigt fram tills för en liten stund sen bara :)


Sommardagar

  2011-06-03 / 10:38:05 / Vardag / 1 KOMMENTARER
Igårkväll blev det balkonghäng hemma hos Malin med henne och Anna. Åt god fruktsallad och hade det mysigt, så kul att ses igen! Sen blev det att traska hem till en massa grabbar som satt i vardagsrummet och göra dom sällskap ett litet tag och när dom gick hem var det sovdags :)

Nu har jag precis ätit lite frulle och väntar bara på att älskling ska bli klar, sen ska vi bege oss mot Karlstad. Ha en trevlig dag alla, ciao!


En junidag

  2011-06-02 / 17:24:56 / Vardag / 0 KOMMENTARER
Då var vi äntligen inne i juni. Sommaren är här och som jag längtat! Dock tycker jag att det är alldeles för kallt ute fortfarande, går ju inte att gå i shorts än.. Men nu till helgen ska ju värmen komma tydligen, får hoppas att det stämmer :)

Nu är jag iaf hemma i Kristinehamn igen. Åkte från Oslo igår och efter lite förseningar så var jag framme vid halv 11 igår kväll. Blev då att gå och lägga sig direkt eftersom att jag varit vaken sen 3 på natten (började jobba tidigt..). Men det har varit kul att träffa alla på jobbet igen! Dom som är kvar sen jag jobbade då, hälften av alla som jobbar nu är nya typ så kan ju inte namnet på hälften av allt folk på jobbet typ.. :P

Idag har jag inte haft så supermycket för mig. Älskling är och jobbar och jag har plockat iordning lite här hemma, såg förjävligt ut när jag kom hem rent ut sagt.. Men nu börjar det bli lite ordning igen.

Bild från igår :)