Stekt gröt

  2011-06-10 / 18:40:00 / Mat&bak /



Till frukost idag gjorde jag stekt gröt för första gången. Och jag måste säga att det var riktigt gott! Och enkelt att göra och även väldigt mättande. Så här har ni receptet kära vänner:

Stekt gröt, 1 portion:
1. Koka en tallrik gröt på kvällen. Täck med plast och låt stå över natten.
2. Lägg en klick smör i en varm stekpanna nästa morgon.
3. Skär gröten med en kniv så du har som långa remsor med kall gröt. Lägg dem i stekpannan och stek dem gyllenbruna på båda sidor.
4. Servera med sylt, kanel, kalla blåbär eller nånting annat du tycker om. Enjoy!



Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: