Thai

  2012-02-11 / 17:42:17 / Resor /
Har inte haft ork att skriva om Thailand, men här kommer en liten sammanfattning av vad vi gjorde!

Under den första veckan bodde vi i en fin lägenhet i Karon. Solade och badade på dagarna, käkade god mat på kvällarna och kikade på marknader och sådär. Tog en longtail till Coral Island en dag där vi spenderade dagen på Banana Beach. Finfint ställe!

Sen tog vi vårt pick och pack och tåg färjan till Phi Phi där vi var i 3 nätter. Visst, vi hade hört att det var en party ö, men faaaan vad det dunkade och spelades musik på nätterna. Kul ställe om man är där för att festa, men ingen ö jag kommer åka tillbaka till.

Efter det åkte vi till Phi Phi's totala motsats, Koh Yao Noi, som var huuur lugnt som helst. Inte alls mycket turister (kunde ha hela stranden för oss själva då och då) och det enda man hörde på kvällen var djuren utanför och havet som var 10m från vår bungalow. Så skönt! 2 nätter blev det bara där, och sen tillbaka till Karon igen för dom sista dagarna.

Har verkligen haft det supermega skönt! Men varmt var det, som bara den. Närmare 50 grader i solen, så så mycket solande blev det inte för min del. Däremot blev det myycket kokosnötshaker, god mat och kokosnötter! Gott gott gott.


Banana Beach på Coral Island

Banana Beach.

Maya Bay (där The Beach spelades in)

Bamboo Island som var superfint!

Att ligga i en hängmatta i skuggan av ett träd och läsa en bra bok var inte helt fel!

Nej mer bilder orkar jag inte ladda upp. Dom finns på fb istället! :)Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: