Bolivia

  2013-02-26 / 19:24:03 / Sydamerika 2013 /
Har varit lite daligt med bloggande pa sistonde, men har haft superdaligt internet dar vi bott, och det ar inte battre har i Tupiza i Bolivia. Sa sitter pa ett internetcafe med knappt fungerande internet just nu.
 
Sen sist jag skrev sa har vi spenderat nagra dagar i Paraguays huvudstad Asuncion, som var en ganska trakig stad. Men hade en minnesvard fodelsedag dar, minst sagt!
 
Efter Asuncion skulle vi ta oss till Bolivia, och den basta vagen dit var genom Argentina. Sa akte till Salta i Argentina och var dar 2 dagar innan vi tog oss over till Bolivia och Tupiza dar vi nu ar. Det ar otroligt fint har, ser ut precis som i en western-film! Rod-lila berg och kaktusar overallt. Tog oss en ridtur bland bergen igar, var sa fint!! Kande mig som en cowboy nar vi galopperade mellan bergen med en hand om tyglarna och en hallandes i hatten sa att den inte skulle flyga av. Saaa kul!!
 
Imorgon ska vi aka ivag pa en 4 dagars tur och se geysrar, varma kallor och saltvattenoknen i Uyuni. Ska bli riktigt kul!
 
 http://distilleryimage4.s3.amazonaws.com/b8b82ccc7fa511e290cd22000a1f90d7_7.jpg



Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: