Ecuador!

  2013-05-04 / 01:06:48 / Sydamerika 2013 /
Har fått klagomål på att jag bloggar för lite, så här kommer en liten uppdatering igen! Efter Mancora i Peru så åkte vi som sagt till Guayaquil i Ecuador där vi några dagar senare skulle möta upp Steven. Guayaquil är Ecuadors största stad och den är skit tråkig rent ut sagt. Fanns inte ett skit att göra i princip. Men gick iaf till en park en dag där det gick omkring massa leguaner helt fritt, det kändes lite skumt. 
 
När vi satt där på en bänk i parken kom det fram en tjej som ville sitta mellan mig och Linnéa och så tog hennes vänner kort och senare kom det fram en liten tjej och satte sig mellan oss medans hennes mamma tog kort. Det var lite.. underligt. Haha
 
Och förra onsdagen kom Steven, tillslut! Dagen efter det tog vi en buss till Manta där vi solade och badade lite, men skittråkig stad det med så vi åkte vidare till Puerto Lopez. Där var det mycket mysigare! Fin strand och flera bra restauranger. Tog en mototaxi en dag till Machalilla National Park och hängde på stranden Los Frailes, sjukt fint! Gick inte riktigt att fånga på kort, men vackert var det.
 
Och igår kom vi till Montañita, en riktigt turistig liten stad, men jag gillar den! Så här ska vi stanna i 4 nätter till innan vi åker tillbaka till Guayaquil där Steven flyger hem den 8e och Linnéa några dagar senare. Det suger!
 
 Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: