Portabelloburgare

  2014-01-06 / 23:37:00 / Mat&bak /
 
Till middag ikväll blev det goda portabelloburgare med parmesankräm. Vill dra ner lite på köttätandet här hemma (vilket Steven är emot..) och till den här rätten saknar jag inte kött alls. Älskar svamp och älskar parmesan, så det blev riktigt gott!
 
Ingredienser till 4 burgare
 
4 st portabellosvampar
Olivolja
Salt & peppar
Tomat
Sallad
Rödlök
1,5 dl creme fraiche
1,5 dl parmesan, riven
4 bröd
 
Tillagning
 
1. Skär tomat och rödlök i skivor. Blanda crème fraiche och parmesan och smaka av med salt och peppar. 

2. Skär av foten på svamparna. Stek hattarna i olivolja några minuter per sida tills de blivit mjuka. Ha inte för hög värme. Salta och peppra. Skär bröden i två delar och värm dem gärna. Lägg i grönsaker, portabello och klicka på parmesankrämen.



Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: