29 augusti 2012

  2012-08-29 / 20:13:06 / Allmänt / 1 KOMMENTARER
Onsdaaag, och endast TVÅ dagar kvar tills helg. Jag längtar. Bara två dagar till jag behöver tvinga mig upp vid 05.40, sen får jag äntligen sova ut.
 
Idag vaknade jag upp ensam när alarmet ringde, har haft bästa Malin här sen i torsdags så det känns lite ensamt nu när jag är själv igen. Har haft det så trevlig så dom senaste dagarna, har varit på lägenhetsvisning, shoppat på IKEA, bärt en tung säng genom halva stan, käkat tacos och druckit halvgoda drinkar och gjort lite annat smått och gott.
 
Och ikväll är jag som sagt ensam, roar mig med att tvätta sängkläder och plocka iordning på rummet. En dusch och några avsnitt Community blir det nog också innan det är dags att sova :)
 


24 augusti 2012

  2012-08-24 / 19:50:36 / Allmänt / 0 KOMMENTARER
Äntligen helg!!!! Så himla skönt, har verkligen längtat sen förra helgen tog slut. Idag på jobbet var det dessutom galet mycket att göra då vi var en person mindre under rush-tiden än vad vi brukar va, och det gjorde stor skillnad. Så när dagen var slut var det sååå skönt.
 
Och direkt efter jobbet mötte jag upp Malin på stan, för nu är även bästa maggan här i Oslo. Så kul!! Handlade mig en ny klänning på rea och hittade äntligen bra jobbkläder, så nu slipper jag gå i alldeles för stora kläder på jobbet.
 
Nu ikväll har vi ätit lite god mat och chillat. Snart blir det film och popcorn! :)
 
http://crazymoviepeople.com/blog2/wp-content/uploads/2012/04/5-year-banner-slide1.jpg

Krhamn, bröllop och fina vänner.

  2012-08-20 / 20:41:00 / Allmänt / 2 KOMMENTARER
Har haft ett par intensiva, men väldigt bra, dagar hemma i Kristinehamn! Åkte hem i fredags kväll och väl hemma lagade älskling god mat åt oss och sen kom det förbi en massa pojkar och fyllde upp vardagsrummet för att kika på film.
 
I lördags var det dags för David och Rebeccas bröllop! Och det var så galet fint verkligen. Tråkigt med vädret, men det blev riktigt bra ändå. Fin ceremoni, god middag, champagne och kul kväll sammanfattar nog dagen :)
 
Sen igår var det dags för bakiskäk med Malin, Madde och AnnaSofia. Pizza ute i solen var inte helt fel. Sen hängde vi resten av dagen tills det var dags för mig att hoppa på tåget hem till Oslo igen.
 
Kom i säng rätt sent igår, så idag har jag varit hur trött som helstpå jobbet och det var ganska mycket att göra, vilket inte var en så bra kombination. Dessutom är det måndag idag vilket är ganska deprimerande. Ser redan fram emot helgen!
 
(Hade inte kameran med mig i lördags, därav de kassa bilderna)
 

bilder del 3

  2012-08-15 / 20:26:00 / Allmänt / 1 KOMMENTARER
Sista bilderna från fina Kreta under kvällstid :)

 

hej

  2012-08-11 / 21:26:06 / Vardag / 0 KOMMENTARER
Hallå där! Provar att blogga från mobilen nu, får se om jag orkar skriva klart utan att få damp.

Har haft en bra dag hittills iaf! Lång sovmorgon och vakna till sol. Direkt efter frukosten stack jag och lizzie ut i naturen på blåbärsjakt! Tog T-banan till slutstationen och började vårt letande. Efter två timmar hade vi fått ihop typ 1dl var.. Men sjukt fint var det att vandra omkring däruppe! Världens utsikt över hela Oslo. Måste åka dit oftare!

När vi några timmar senare kom hem var det bara att börja göra sig iordning för ikväll. Och nu sitter vi och dricker drinkar och vin, ikväll blir det øyanatt!
 
 
 

Bilder del 2

  2012-08-08 / 17:54:59 / Bilder / 0 KOMMENTARER
 
 
 
 
 
 
 
 

Lat dag

  2012-08-08 / 17:48:15 / Vardag / 0 KOMMENTARER
Det blir en riktigt lat dag idag. Efter jobbet har jag bara legat i sängen och läst bloggar och kollat på tv. Travel Channel är ju för bra, blir så sjukt taggad på att spara pengar när jag kikar på deras program.
 
Resten av kvällen blir det att fixa nått att äta och sen glo på nån film tror jag. Är själv hemma idag så har inget bättre för mig ändå. Hoppas ni får en trevlig kväll! :)
 

Bilder del 1

  2012-08-07 / 16:47:57 / Bilder / 0 KOMMENTARER
Här kommer lite bilder från semestern. De får tala för sig själva. Längtar redan tillbaka till värmen och havet!
 

Hemma

  2012-08-06 / 17:24:53 / Resor / 0 KOMMENTARER
Hej! Nu är jag tillbaka från min lilla solsemester. Har njutit ordentligt och haft en riktigt trevlig vecka med älskling, Louise och Rickard. Det var galet underbart med sol, bad och god mat i en vecka. Men nu är jag tillbaka till Oslo och jobbandet :)