Hemma

  2012-03-29 / 14:16:01 / Vardag / 6 KOMMENTARER
Hejsan hoppsan. Sitter och kollar lite på Scrubs och läser bloggar. Har precis hängt tvätt och vikt kläder och stoppat in i garderoben, så nu är det lite ordning på rummet igen. Ska snart ta och äta lite enchiladas och om en timme är det dags att traska till jobbet :)

Helt galet att det redan är torsdag idag förresten, det var ju måndag igår?? Veckan har gått sjukt fort. Bara 4 arbetspass kvar nu innan jag är ledig på söndag, skönt!


Sol i Oslo

  2012-03-25 / 19:11:27 / Vardag / 3 KOMMENTARER
Det har varit så fiiiint väder här i Oslo idag, verkligen jätte varmt och skönt. Så jag, Anna och Sanna gick ner till Akerbrygge och köpte oss lite käk och glass på Mcd som vi satte oss i solen och åt. Satt och kollade på folk och njöt av solen i några timmar och det var sååå underbart! Äntligen är det vår påriktigt!


Galej

  2012-03-25 / 18:53:38 / Party / 1 KOMMENTARER
Hallå hallå. Nu är helgen snart över och imorgon är det dags för jobb igen. Galet vad fort helgerna går jämt. Igår blev det iaf party hemma hos en jobbkompis till Annapanna. Ölspel, massa skratt, charader och lite för mycket vin. Kul kväll! Idag mår jag som jag förtjänar. Inte helt på topp alltså. Trött och bakis, så resten av kvällen är det mjukisbyxor och soffan som gäller!


Jobb jobb jobb

  2012-03-24 / 00:14:49 / Vardag / 0 KOMMENTARER
Har inte mycket roligt att skriva om nu om dagarna. Jobbar mest och när jag inte jobbar så gör jag inte mycket kul, för när jag är ledig jobbar de andra. Dagen på jobbet idag gick fort och vi hade rätt kul faktiskt. Kom hem därifrån för en timme sen och snart ska jag iväg till jobb nr 2. Blir jobb till 5 inatt och imorgon ska jag sova ut! Ska bli så SKÖNT.

Nu sitter jag och kollar big brother, dom är helt dumma i huvudet alltså, vilket gäng. Trött är jag också, så vet inte hur jag ska orka vara vaken ända tills 6 på morgonen. Joobbigt. Men vill man tjäna pengar så är det jobba som gäller.

22 mars 2012

  2012-03-22 / 12:28:01 / Vardag / 0 KOMMENTARER
Goddagens! Har nu jobbat två heldagar på Fjellinjen och jag trivs bra! Bra jobb, bra kollegor, bra lokaler, bra avstånd till jobbet och ja, det är bra! Jobbet var ju bara april ut, men hoppas att det blir förlängt efter det. Så senare idag blir det jobb där, har inget annat inplanerat än så länge.

Just nu sitter jag med en massa kokosolja i håret, luktar helt fantastiskt gott. Jag ÄLSKAR kokos. Ska dock ta och gå och duscha ur det nu och sen göra mig iordning och laga lite käk! :)

http://gallery.mailchimp.com/c88b3fbb30ead617bc5b7d8bf/files/coconut_oil.jpg


19 mars 2012

  2012-03-19 / 19:27:02 / Vardag / 2 KOMMENTARER
Hade upplärning på nya jobbet idag. Fjellinjen är det jag jobbar på numera, registrerar nummerskyltar på bilar som ska få hem räkningar :) Verkar vara ett bra jobb, tror jag kommer trivas! Även jobbet på Mcd verkar bra, härligt gäng som jobbar där så nätterna går fort.

Så livet här i Oslo flyter på. Åker inte hem förens till påsk nästa gång, vilket iofs är om bara 2½ vecka, galet vad fort tiden går. Då är jag iaf ledig 5 dagar i rad, så dom dagarna ska spenderas med min prins hemma i Kristinehamn :)

Utsikt över Oslo från Radisson hotellet :)


17 mars 2012

  2012-03-17 / 19:19:51 / Vardag / 1 KOMMENTARER
Hade två bra dagar hemma i kristinehamn. Firade mig och marcus hos pappa i torsdags och åt gott fika och fick en råsaftcentrifug, tror jag det heter. Nu ska det göras en massa god juice minsann! :) Har även supermyst med babe, får ju passa på när vi ses. Så vi har kollat på film och serier, ätit god mat, kramats och bara varit med varandra. Min älskade pojke!

Nu är jag tillbaka i Oslo iaf. Jobbade mitt första pass på Mcd igår natt och det gick bra, gick ganska fort att lära sig. Inatt blir det ett pass till, och jag som fortfarande är trött efter att ha jobbat igår natt vet inte hur jag ska kunna hålla mig vaken.. Men på nått sätt går det nog.

Innan det är dags för jobb blir det bara att laga lite god mat och kolla nått avsnitt av big brother :)


Det går bra nu

  2012-03-14 / 12:52:15 / Vardag / 7 KOMMENTARER
Åååh jag är så glaaad just nu! Solen strålar, himlen är klarblå, det är superskönt ute, jag ska åka hem till min älskling idag och stannar tills på fredag och jag har varit på tre jobbintervjuer den här veckan och fått alla tre jobben! WIIEE. Dock fattar jag ju själv att jag inte kan ha tre jobb, jag vill ju ha ett liv också. Men två jobb blir det, ett heltidsjobb på ett kontor och ett nattjobb på Mcd. Blir nog kanon det!

Så ja som sagt, åker till Kristinehamn idag iaf och blir kvar tills på fredag kväll, för till helgen börjar jag jobba. Ska bli så mys att träffa min Steven igen, som jag har saknat honom!


En pojke jag tycker om

  2012-03-10 / 22:06:00 / Bilder / 3 KOMMENTARER


Denna pojken tycker jag om väldigt, väldigt mycket. Och på något sätt kan jag kalla honom för min. Min älskade Steven

10 mars 2012

  2012-03-10 / 19:23:19 / Vardag / 0 KOMMENTARER
Äntligen har snön smält bort igen och den underbara solen kommit fram. Var riktigt skönt ute idag. Blev en snabb sväng på stan, dock inget handlande för lilla fattiga mig och sen hem igen. Har gjort äppelpaj som moffats med vaniljsås. Gött. Och så några How I met your mother avsnitt.

Resten av kvällen blir det bara att ta det lugnt och kolla på finalen i melodifestivalen (eller mello som alla säger nu, skitfult). Är galet godissugen också trots att jag redan proppat i mig massa paj och sås. Detta sockerberoende alltså, inte att leka med. Tur att det är så dyrt med godsaker här i norge så att man inte köper det så ofta iaf.

Nej nu ska jag kika på ett avsnitt av big brother. Ciao!





michael kors

  2012-03-05 / 13:18:23 / Shopping / 6 KOMMENTARER
Vill verkligen ha dom här klockorna, så himla snygga! Måste investera i en när jag har råd!

Michael Kors, ca 2500 kr

Spelkväll

  2012-03-04 / 15:21:24 / Vardag / 0 KOMMENTARER
Hade en skitkul kväll igår. Det spelades galenpanna, dracks massa vin och lyssnades på låtar vi lyssnade på när vi var små. Nostalgi på hög nivå! Supertrevliga och härliga tjejer verkligen, måste göras om nån gång!

Idag är vi bara hemma och tar det lugnt. Ska gå och handla lite snart och sen ska vi göra hemmagjord pizza! MUMS.


Våååååår!

  2012-03-02 / 18:08:20 / Bilder / 4 KOMMENTARER

Mys dag med fika och promenerande runt i området kring aker brygge med fina Anna! Underbart väder har det varit. Ikväll blir det som sagt fredagsmys hos As, om hon vaknar nångång.. :)


Vill utomlands

  2012-03-02 / 13:49:28 / Resor / 2 KOMMENTARER


Jag vill tillbaka till Thailand. Till värmen, solen, stränderna, havet, den goda maten och allt annat underbart som hör till! Varför bor jag i ett så kallt land egentligen??

Bilden är från Phi Phi.

2 mars 2012

  2012-03-02 / 13:33:30 / Vardag / 1 KOMMENTARER


Tjeeenare. Har inte haft så mycket att skriva om de senaste dagarna. Har som sagt flyttat till Oslo nu. Har varit på vikariekurs för dagis den här veckan, så nästa vecka blir det nog att börja jobba med de små barnen. Har även några jobbintervjuer bokade, så får hoppas att dom går bra.

Igår var jag hos AnnaSofia, blev en promenad i det fiina vädret och muffinsbakande. Gott gott gott. Och trevligt. Idag är chill vid aker brygge inplanerat med Anna, och så blir det nog fredagsmys hos As ikväll. Så nu vet ni vad jag har för mig här i Norgelandet. Ciao!