Prag

  2013-08-19 / 11:30:23 / Resor / 0 KOMMENTARER
Det har varit ett par riktigt bra dagar i Prag! Åkte i torsdags och kom hem igår, men hade nog kunnat stanna ett par dagar till för att hinna se allting. Prag är verkligen en riktigt fin stad, fullt av gamla, vackra hus och fina kyrkor lite överallt.
 
Fredagen var vår shoppingdag, dock köpte jag ingenting. De flesta vanliga affärerna fanns och en hel del andra, med kläderna var.. tjaa.. lite tattrigare än här hemma skulle jag nog säga. I lördags var vi på sightseeing, vandrade runt en hel del och åkte även en tur i en bil som visade oss de flesta av sevärdheterna i gamla stan. 
 
Vi har även ätit en hel del god mat under dagarna vi var där. Det var riktigt billigt att gå ut och äta där om man jämför med här hemma! Sen blev det även en del vin och öl under dagarna, gott!
 
Men nu är vi hemma igen.. Min Steven är och jobbar och jag ska packa det sista för att dra till Norge och jobba 7 nätter igen. Vill vara ledig längre!!
 
 

Kiropraktorbesök

  2013-08-13 / 16:14:19 / Vardag / 0 KOMMENTARER
Så var 7 nätter till avklarade och nu är jag hemma i Kristinehamn igen. Har inte ställt om dygnet riktigt än så är rätt trött och sliten, får se hur länge jag klarar att hålla mig vaken ikväll.
 
Ledigheten började iaf med en sväng till Karlstad idag med Steven. Kollade i några affärer först och åt sen lunch, blev god sushi för min del! Sen hade jag en tid bokad hos en kiropraktor för att kolla upp min rygg. Har haft problem i flera månader nu, vaknar varje natt/morgon av att det gör galet ont i ryggen, börjar typ tjuta vissa dagar för det gör så jävla ont. Måste sitta/stå/röra mig en stund då för att smärtan ska gå ner lite och sen kan jag sova en liten stund till..
 
Kiropraktorn kom iaf fram till att jag har en låsning i bröstryggen så han vred och vände på mig och knäckte till två gånger. Fick en övning jag ska göra varje dag också och så blir det några mer besök där. Hoppas verkligen att det kommer hjälpa! Är så trött på att inte kunna sova..
 
 

söndag 4 augusti

  2013-08-04 / 12:02:00 / Vardag / 0 KOMMENTARER
Hejsan! Sjukt vad fort den här lediga veckan har gått, är inte alls sugen på att åka och jobba imorn! 
 
Har iaf haft en toppenvecka. Har varit riktigt bra väder för det mesta så har njutit av det till fullo. Var ute i skogen två gånger och plockade lite blåbär, har spenderat två dagar vid poolen och igår var vi i hult och solade, badade och åt glass. Sen på kvällen när det regnade och åskade ute så var vi på bio, såg Wolverine, den var bra!
 
Idag vet jag inte vad vi ska hitta på, måste handla och tvätta lite kläder iaf och kanske ut och sola lite! :)