Fredag

  2013-11-29 / 14:20:26 / Vardag / 1 KOMMENTARER
Äntligen fredag! Det är ju i princip fredag hela veckan för mig, men längtar ändå alltid till helgen under veckan för då är Steven också ledig, så slipper jag vara själv hemma! Men är så skönt att ha lille Melker, han är bra sällskap under dagarna!
 
Idag har vi hittills legat under filtar i soffan och sett några avsnitt av masterchef och varit ute och sprungit och lekt med en boll, så nu ligger lilleplutten helt utslagen i knät på mig. Ikväll blir det fredagsmys framför idol och nått glas rött eller två!
 
 

Lite shopping

  2013-11-24 / 13:46:00 / Shopping / 0 KOMMENTARER
Igår lämnade vi Melker hos becka och åkte till Karlstad för att spendera lite pengar! Blev ett par nya jeans, en skjorta, en blus, smycken och lite småsaker. Efter att vi gjort stan tog vi en sväng till Ikea för att köpa korgar att ha i fönstret i hallen med vantar och sånt i. Blev bra med lite mer ordning bland sakerna i hallen! Sen tänkte vi äta på Ikea men de har ju börjat med deras julbord nu så det var smockfullt med folk.. Fick bli ett stopp på BK innan vi åkte hem istället! :)
 
Nu måste jag gå ut i köket och ta ut kardemummasockerkakan ur ugnen! Luktar sååå gott här hemma!
 
 

Rensa hus

  2013-11-20 / 22:25:29 / Vardag / 0 KOMMENTARER
Har varit hemma hos pappa idag för att rensa bland gamla kläder, skolsaker och massa andra saker. Det var lite kul att kika igenom allt! En massa skit och det mesta ska slängas, men lite smycken och skolböcker sparade jag. Har tittat igenom anteckningsböckerna och det var kul att se vad man pysslade med, var en hel del teckningar och kladd.. Men en del arbeten och prov var kvar, bl.a ett arbete om "Min kärlek" där jag skrev om Malin! Såå fint ;D
 
 

onsdagsmiddag

  2013-11-06 / 22:59:20 / Vardag / 0 KOMMENTARER
Har precis slagit mig ner i soffan bredvid Steven och en sovandes Melker i knät, så mysigt! Har haft en trevlig kväll med Linnéa, Louise, Rickard och Johan som var här på lite mat. Bjöd på pulled pork med lite olika tillbehör och hemmagjorda tortillabröd och lite nutellamousse till efterrätt. Det var gott om jag får säga det själv! Så nu har vi diskat klart här och ligger mätta i soffan :)
 
Helgen som var spenderades i Linköping hos AnnaSofia. Åkte dit i fredags med Linnéa och Frida. Den kvällen blev det middag, nått glas rött och en film, mysigt! På lördagen var vi på stan och shoppade, lunchade och fikade och på kvällen blev det fest och utgång, stället vi gick ut på var halvtomt men det var kul ändå! Och på söndagen blev det bakispizza innan vi åkte hemåt igen :)
 
Nu ska vi ta och kila upp och lägga oss här. Natti natti!
 
 
 

Melker!

  2013-11-01 / 14:16:00 / Bilder / 2 KOMMENTARER
Nu har vi haft vår lille Melker i en vecka, och det är sååå himla mysigt att ha en liten mopsvalp hemma. Han är världens modigaste, sötaste och mysigaste. Blir en massa lek under dagarna och en massa sömn. På dagen ska han alltid ligga i knät och sova, eller vid halsen och ansiktet, gärna så nära som möjligt. Såå mysigt :) Men på natten är han duktig och sover i sin bädd!
 
Det är inte så vidare lätt att ta bilder på honom när han är vaken dock, det är full fart hela tiden så nästan alla bilder blir suddiga.. Men här kommer några hyfsade iaf!