Födelsedag och jobb

  2014-02-26 / 22:16:07 / Mat&bak / 1 KOMMENTARER
I torsdags var det minsann min födelsedag, hela 24 år är jag alltså nu. Känner mig mer som 22! Mycket firande blev det dock inte på torsdagen då det var skola och jobbintervju som gällde för mig och Steven hade träning på kvällen. Så i lördags blev det kalas för mig istället. Var verkligen bokstavligt talat fullt hus här hemma. Fick många jättefina presenter och bjöd på lite fika. Hade gjort en tårta för typ första gången och den blev helt okej! :)
 
Men som sagt, var ju på jobbintervju i torsdags. På Nordea. Och jag fick jobbet! Så nu har jag extrajobb och sommarjobb under de här åren jag går i skolan. Om jag sköter mig då vill säga.. Ska bli kul iaf! Jag som velat jobba på bank typ hur länge som helst :)
 
 

17 februari

  2014-02-17 / 22:05:18 / Vardag / 0 KOMMENTARER
Jag och Steven hade en riktigt mysig kväll i fredags. Lagade väldigt god mat, blev gratinerad hummer till förrätt, sen pulled pork och till efterrätt en varsin semla. Var lagomt mätta efter allt det! Men riktigt gott var det. Såg sen på the wolf of wallstreet som var bra, den rekommenderar jag om ni inte sett den! :) och så måste jag ju nämna att jag faktiskt fick blommor av hjärtat i fredags, vilket var första gången! Han kan allt om han vill.. :)
 
 

Alla hjärtans dag!

  2014-02-14 / 18:27:52 / Vardag / 0 KOMMENTARER
Glad alla hjärtans dag allihopa! Idag har det inte varit någon skola för min del, så skönt med långhelg! Har haft en bra vecka hittills, roliga föreläsningar mån-ons, igår gjorde jag en muntlig presentation i proffessional skills (så skönt att den är gjord!) och sen var jag på biblioteket och gick brevid för att lära mig hur det fungerar i disken där. Ska nämligen jobba lite extra som vikarie, kan behövas lite extra-cash nu när jag pluggar!
 
Nu ikväll blir det tre-rätters med min älskade Steven och filmmys och så. Och resten av helgen är 50-års kalas och klippning av håret inplanerat. Vad som sker mer vet jag inte, men det blir nog en bra helg! :)
 
Har typ iiinga bilder på mig och Steven, men här är vi iaf i Ecuador! Världens finaste kille <3

Första februari

  2014-02-01 / 21:07:16 / Bilder / 1 KOMMENTARER
Lördagkvällen är här, chipsen och julmusten står på bordet och på tvn är det melodifestivalen som visas. Man är ju ändå en svenne! Lite mysigt är det ändå att kolla på det, även om det inte är så vidare bra egentligen. Steven är iväg på kickoff tills imorgon så det är tur att jag har min lilleplutt Melker som sällskap under kvällen :)
 
Har haft en mysig lördag iaf. Sovmorgon och sen frukost i myskläder framför tvn, sen plocka lite här hemma och efter det blev det en skogspromenad med Anna och Melker. Så himla fint i skogen med all snö! Och bästa Anna tog fina bilder på Melker, måste göra en tavla utav nån av bilderna!
 
Imorgon måste jag ta och plugga lite..Är verkligen inte van vid att jag måste göra något på helgen! Var så skönt när man jobbade och kunde släppa allt när man slutade och gick hem, nu känner jag i princip hela tiden att jag skulle behöva plugga. Men det är väll bara att vänja sig :)
 
Bästa Anna som tagit bilderna! :)