Nha Trang

  2011-02-18 / 17:18:39 / Sydostasien 2011 /
Igar morse kom vi fram till Nha Trang efter att ha spenderat hela natten pa en buss. Var riktigt skont att komma fram tillslut. Blev upphamtade av en fran guesthouset vi bokat och gick direkt upp pa rummet och sov en stund. Nar vi vaknat igen sa var det bara att byta om till badklader och ga till stranden dar vi badade och solade ett antal timmar. Var dock galet hoga vagor, knapt badbart. Blev allt uppspolad pa stranden ett par ganger, haha. Det gjorde ont.. :P

Pa kvallen at vi riktigt god mat pa en restaurang och sen traffade vi tva australienare som vi sen gick till en bar/club med och spenderade resten av kvallen dar.

Idag akte vi over till en o med en linbana over havet. Lite laskigt var det, men kul. Pa on nar man kom fram sa var det ett nojesfalt och ett vattenland, Vinpearl Land hette det. Sa hela dagen idag har vi akt vattenrutschkanor och akt runt i en lang flod eller vad man ska saga och en massa sanna roliga saker. Sa kul!! Nar solen borjade ga ner tog vi pa oss kladerna igen och gick till en undervattensvarld och sen en spelhall och spelade ett bra tag (allt var gratis!) och kollade aven pa 4D bio, lite roligt.

Sen blev det linbanan hem over vattnet igen och nu sitter jag har. Tar en jakla tid med allt jag har att skriva och alla bilder som ska laddas upp. Men snart ar jag klar och da blir det att ga upp pa rummet for ikvall blir det ansiktsmaskkvall! Haha myspys! :)



Noahkamilla

Very Grateful for your effort helping our industry in times when induviduals need to stay up with larger competitors. Thank You!!

2011-09-13 @ 13:10:55
URL: http://noahkamilla.blogll.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: