Göteborg

  2013-12-30 / 10:17:00 / Resor / 1 KOMMENTARER
 I fredags morgon lämnade vi Melker hos becka och hoppade sen på tåget till Göteborg. Inte van vid att gå upp tidigt så var så trött så jag sov hela vägen.. Det var skönt! Väl framme checkade vi in på hotellet och sen blev det lite shopping, köpte bara en klänning sen orkade vi inte med de fullproppade affärerna längre. Var sjukt mycket folk! Senare gick vi på jul på liseberg, var sååå mysigt trots att det regnade lite. Men regnet gjorde att det inte var mycket folk där, skönt att slippa trängas!
 
På kvällen var vi ute och åt på en mysig bistro, goda sniglar och musslor, gott vin och världens bästa Steven, kan inte bli bättre :) Sen i lördags var vi på universum vilket var kul och sen tog vi tåget hem. Två supermysiga dagar blev det med min älskade :)
 
 

God jul!

  2013-12-24 / 11:00:00 / Vardag / 0 KOMMENTARER
 
Väldigt oskarpa och kassa bilder, har inte lärt mig kameran än.. Men iaf! Världens sötaste Melker önskar alla en god jul!

Italiensk afton

  2013-12-15 / 10:32:00 / Vardag / 1 KOMMENTARER
God morgon! Ligger i soffan och ser på nyhetsmorgon med en sovandes Melker bredvid mig som ligger och smaskar i sömnen. Min älskade lilla myskille!
 
Igår var Louise, Linnéa och Sandra här för en italiensk kväll! Vi höll på hela dagen i princip och handlade, bakade, lyssnade på italiensk musik och lagade mat. Blev en supergod bruschetta till förrätt, pappardelle med svamp, mascarpone och soltorkade tomater till huvudrätt och en sååå god fryst nougattårta på browniebotten till efterrätt. Om man tycker om nougat måste man prova den!
 
Blev en massa prat, skratt och ett antal glas vin under kvällen. Trevligt var det minsann! 
 
Idag blir det nog en lugn dag och ikväll är vi ett helt gäng som ska dra på bio, dags för andra hobbitfilmen!
 
 

På önskelistan - Greengate

  2013-12-11 / 16:52:58 / Allmänt / 0 KOMMENTARER
 
Har några lattemuggar och skålar från Greengate sedan tidigare och de är ju så fina, men blev lite kär i deras Sophie Vintage serie. Hur fin är den inte? Det står på önskelistan i år. Bara att börja samla tills jag har hela serien! :)