söndagsbrunch

  2014-04-13 / 20:37:15 / Vardag /
Hej! Är så dålig på att skriva här, men ändå är det folk som kikar in varje dag, så bäst att jag skriver lite kanske :) 
 
I torsdags kväll blev det en tur till djursjukhuset med Melker som skadat ögat. Så vi kom därifrån vid halv 12 på kvällen med en trött Melker som fått lugnande medel, krage runt huvudet och salva som han ska ha i ögat i en vecka. Lilleplutten.
 
På fredagkvällen var det dags för jobbfest, det var så kul så! Var lagom pigg igår morse när jag skulle upp tidigt för att gå till frisören.. Men det var lite skönt att bli ompysslad när man var bakis iaf. När jag gick därifrån var jag blond igen! Så skönt. Dock behövs det nog lite silverschampo för att ta bort lite gula nyanser. 
 
Och idag var det dags för brunchen hos Louise och Rickard som vi planerat in för ett tag sen. SÅ sjukt gott!! Vi satt och åt i flera timmar. Sånt borde göras oftare! När vi kom hem hamnade vi i matkoma i soffan, man blir trött av att äta så mycket gott! ;)
 
 


AnnaVeiniH

10 million users
The average daily turnover at Binance, which was launched just a year ago, is about $ 1.5 billion. The number of users of the platform has increased from 2 million, which were at the beginning of the year, to 10 million today, according to Bloomberg. Join the successful ...Binance registration

2018-08-31 @ 19:59:17

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: