Borobudur och Prambanan

  2011-04-14 / 16:48:19 / Sydostasien 2011 /
Tiiiidigt imorse klev vi upp och vid 05.00 blev vi upphamtade av var chauffor for dagen. Satte da fart mot templet Borobudur dar vi skulle fa se templet i soluppgangen. Nar vi kom fram var vi tvugna att vanta ett tag for stallet oppnade inte forens 06.00, daligt eftersom solen gick upp innan det.. Haha men jaa, vi at medhavd frukost forst (morkt brod, SAAAA gott efter alla vita toastar med jam!!) och sen gick vi och kollade pa templet.

Borobudur var ratt annorlunda mot Angkor-templen, och riktigt riktigt fint var det med alla detaljer och buddha-figurerna! Och omgivningen var helt grymt vacker, pa tre sidor av templet var det vulkaner i bakgrunden och pa den fjarde sidan limestone. Sa grymt fint verkligen.

Efter att ha varit dar ett tag akte vi till Prambanan templet. Det ar ett buddhistiskt tempel och lite mer likt Angkor-templen. Riktigt fint det med! Och efter det akte vi tillbaks till vart guesthouse igen.

Pa eftermiddagen idag har vi forresten varit pa spa, sa himla skont! Blev ett paket med massage, kroppsskrubb, bad och ansiktsbehandling pa totalt typ 3h. Hur underbart som helst och nu ar jag superren och supermjuk. Billigt var det verkligen ocksa, ska tillbaks imorn igen for harinpackning och axelmassage och sadar :)




Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: