Mancora

  2013-04-20 / 01:19:57 / Sydamerika 2013 / 0 KOMMENTARER
Hej! Nu har vi varit här i Mancora i typ en vecka, dagarna har bara flugit förbi, känns som att vi bara varit här typ 3 dagar. Vi bara njuter av livet här, hänger på stranden, äter massa ceviche (så sjukt gott!!) och annan god mat och chillar. Inte helt fel.
 
Igår mötte vi upp Corry, en vi träffade på bussen hit till Mancora. Köpte lite vin och öl och åkte sen till resorten där han bor. Hängde vid poolen hela dagen med ett glas rose i handen och solen stekandes i ansiktet, sen tog vi en promenad längs stranden, åt skitgod mat på en restaurang och när det blivit mörkt gjorde vi en bonfire på stranden där vi satt och drack öl och pratade. Bra dag! :)
 
Nu ikväll innan vi går och äter ska vi gå och köpa bussbiljetter till Guayaquil i Ecuador tills imorgon. Bara 5 dagar kvar tills vi möter upp Steven där!! :)
 
 

Huanchaco

  2013-04-12 / 02:55:01 / Sydamerika 2013 / 0 KOMMENTARER
Vi blev kvar i Lima i 6 dagar, jag gillade verkligen den staden! Fanns massor att gå och kika på och man hann aldrig riktigt bli uttråkad. Barranco var en jättemysig stadsdel där vi vandrade runt lite och även mötte upp Linnéas vän Elin och lunchade med, träffade även hennes vänner en sväng. Kul att träffa lite svenskar! Var in till centrala Lima en dag också, riktigt, riktigt fint faktiskt!
 
I tisdags tog vi en nattbuss till Trujillo och sen taxi till Huanchaco där vi nu befinner oss. Tänkte sola och bada lite här men det har varit så himla dimmigt så solen har knappt kunnat lysa igenom alls. Istället har vi typ bara ätit.. :) Får hoppas att det är fint väder imorn!
 
Nu är klockan typ 8 och vi har precis varit och ätit lite mat, köpte grillspett från ett stånd på gatan, blev kycklinginälvor och kohjärta idag. Det sistnämna var riktigt gott faktiskt! Har även ätit komage en annan gång, det var inte en lika stor hit.. Nej, nu ska jag ta och duscha lite. Ciao!
 
Huanchaco beach (bild lånad från google).

Mr.Brightside

  2013-04-06 / 01:58:05 / Musik / 0 KOMMENTARER
 
Dålig film (filmade med mobilen..), men det är iaf Mr.Brightside! :)

Paracas + Lima

  2013-04-06 / 01:32:00 / Sydamerika 2013 / 0 KOMMENTARER
Nu har vi tagit oss från Cusco till Paracas till Lima! Var två dagar i Paracas innan vi kom hit till Lima. Var där för att åka ut till Islas Ballestas, "poor mans galapagos". Såg delfiner, sälar, sjölejon, blue footed boobies (fåglar) och pingviner. Det var inte nån superhäftig tripp direkt, men värt pengarna iaf eftersom det var så billigt. Hängde även på stranden där lite, ful och sleten strand men såå skönt att sola igen! Känns bra att ha tagit sig från sydamerikas östkust till västkusten.
 
Och nu är vi som sagt i Lima. Har varit här två dagar snart. Båda dagarna har vi traskat runt i området Miraflores som är ett fint kvarter, och det känns lite som att vara i en storstad i europa. Och igår kväll var vi på The Killers konsert här, det var grymt!! 
 
 Delfin!
 Nån stoor fågel
 Urgamla linjer i sanden
 Pingviner i mitten!
 Boobies (tror jag..)
Sjölejon 
Herre på täppan 
Sjukt. Mycket. Fåglar. (alla syns inte på bilden..) 
 Sjölejon + himla massa fåglar (dom sket på oss..)
Sjölejon/sälar (?) på simtur 
 En massa sälar/sjöleon