Can Tho

  2011-02-10 / 13:19:59 / Sydostasien 2011 /

Halla dar! Blir inte mycket uppdateringar nar vi ar har, sitter inte vid en dator alls ofta. Men nu har vi iaf hittat till ett internetcafe. Ar i Can Tho i Vietnam nu, ska till flytande marknaden och sa imorgon bitti. Kom hit for bara nagra timmar sedan efter en varm, svettig och trang busstur med en idiot som forsokte blasa oss pa en massa pengar. Var helt otroligt glada nar vi kom fram kan jag saga.. Sa det blev direkt till ett guesthouse for att frascha till sig lite och sen ga ivag och ata mat.

De senaste fyra dagarna har spenderats pa Phu Quoc, en riktigt fin o med kritvita strander, turkost vatten och palmer langs hela stranden. Sa underbart!! Sa i nagra dagar har vi bara solat, badat, legat i en solstol och last och druckit en massa fruktshakes. Hur underbart later det inte?! Vi har njutit till tusen. Men imorse var det slut pa sol och bad och det blev en galen taxifard till hamnen (ar glad att jag overlevt vissa akturer, trafikregler existerar inte overhuvudtaget) dar vi sen tog en speedboat till Rach Gia pa fastlandet och sen buss hit som jag namnde ovan.

Har i Can Tho blir vi kvar tills pa lordag morgon, da aker vi vidare mot Saigon och efter det fortsatter vi uppat i landet. Har inte planerat sa jattemycket av vad vi vill se har, men tunnlarna i Saigon och risfalt ar vall det som star hogst upp pa listan :)






Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: