Pangasiusfilé i ugn

  2011-06-22 / 21:11:28 / Mat&bak /



Lagade lite mat förut som blev riktigt riktigt god, nänligen pangasiusfilé i ugn med ris till. Nästan så att jag slickade tallriken när jag ätit upp..

Här är iaf receptet:

  • Pangasiusfiléer
  • 1 gul lök
  • 2 tomater
  • champinjoner
  • Creme fraiche
  • Pressad citron
  • Grönsaksbuljong
  • Dill
  • Kryddor

Lägg fiskfiléerna i en ungnsfast form.

Hacka en gul lök och och två tomater och skär champinjonerna och lägg över fisken

Blanda creme fraiche med en pressad citron, rejält med dill, salt, vitpeppar och eventuellt en halv grönsaksbuljongtärning.

Häll såsen över fisken, löken, tomaterna och champinjonerna.

Grädda i ugn i 20-25 minuter på 200 grader och servera med ris eller pressad potatis.



Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: