Paris et Troyes

  2011-05-15 / 20:49:01 / Sydostasien 2011 /
Hallå! Vi överlevde allt den långa flygresan från Malaysia till Paris, var riktigt segt ibland men tillslut landade vi på Orly. Blev då att åka in till centrum och möta upp Malin (såååå kul att ses igen!!) och sen åka till hostelet där vi skulle bo. Riktigt fräscht ställe!

Sen var vi i Paris då i två dagar typ. Kollade på eiffeltornet, triumfbågen och jaa dom där sakerna och sen blev det lite småshopping. Åt supergod mat också, bla sallad med kycklinginälvor och gåslever, gaaalet god verkligen! Men fasen vad dyrt det var att äta och allt nu när man var van vid asienpriser som är i princip gratis..

På eftermiddagen dag två satte vi oss i en park och drack vin och champagne och åt baguetter och macaroons. Himla mysigt verkligen! Efter ett par timmar drog vi oss mot tågstationen och åkte hem till Malin i Troyes där vi fortsatte dricka vin och ha det trevligt.

Dan efter såg vi oss om i stan och Troyes är verkligen supermysigt! Och på kvällen blev det lite partaj och utgång, himla roligt! Dagen efter var det väll inte lika kul att vara bakis, nästan missa tåget till Paris och sen resa hela dagen lång för att tillslut komma hem till Kristinehamn..




Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: