Perhentian Kecil

  2011-05-04 / 14:25:51 / Sydostasien 2011 /
Var ett tag sen jag skrev nu men har inte suttit vid en dator sen sist. Efter att ha varit i Cameron Highlands nagra dagar sa tog vi buss och bat hit till Perhentian Kecil. En suuuperfin liten paradiso pa ostkusten i vastra Malaysia. Har bara varit har sen dess och ska stanna har tills vi aker hem i princip.

Gor inte mycket mer om dagarna an att ta det lugnt, ata god mat, sola, bada, lasa en massa och dricka goda fruktshaker. Har det med andra ord superbra har! Alskar verkligen den har on, helt underbar!

Kommer nog inte blogga nagot mer harifran on. Men aker harifran den 8e till Kuala Lumpur dar vi blir i 1 och en halv dag innan vi flyger till Paris! Inte lang tid kvar i asien nu med andra ord och den sista tiden ska vi bara njuta, njuta och njuta av att vi ar i pa en underbar strand pa en underbar o i ett underbart land!



Anonym

Paris och Troyes :DDDD

2011-05-04 @ 16:54:16
URL: http://lisamalinn.blogg.se/
Louise

Vilken otroligt härlig resa ni verkar ha haft! :D Jag längtar tills ni kommer hem så att vi kan ta en fika allihop och så att ni får berätta allting! Hälsa Anna och Anton! Kramar

2011-05-04 @ 17:21:19
URL: http://loaa.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: