Topp tre

  2013-07-25 / 20:14:00 / Sydamerika 2013 /
Hela resan i sydamerika var grymt bra, men det är tre upplevelser som jag nog kommer tänka tillbaka på lite extra. Här är de utan inbördes ordning!
 
Machu Picchu - Peru
 
Vi började vandra en bit utanför Cusco och vandrade upp och ner bland berg, glaciärer och regnskog i 4 dagar innan vi den 5e dagen kom fram till Machu Picchu. Vandringen var förjävlig ibland, kall och fysiskt och psykiskt jobbigt men också otroligt fin. Glaciären var ganska häftig att se och i regnskogen flög det omkring papegojor och det växte en massa exotiska frukter längs vägen. När vi den 5e dagen kom fram till målet Machu Picchu kändes det så otroligt bra och det var så sjukt häftigt! Otroligt vackert beläget högt upp på ett berg med stup på 3 av sidorna.
 
 
 
 
Segling Colombia - Panama
 
Första dagen av seglingen var riktigt jobbig med sjösjuka utan dess like, men de 3 resterande heldagarna var underbara. En stor flock delfiner hoppade och lekte vid våran båt, vi badade och solade på paradisöar med kritvit sand, turkost vatten och palmer som vajade i vinden. Vi åt massa god mat, bl.a riktigt färsk fisk och hummer och satt uppe på kvällarna och drack rom&cola och pratade. Väldigt härlig seglingstur i San Blas skärgården i Panama!
 
 
 
Saltvattenökentur - Bolivia
 
Bolivia är lätt det finaste landet jag varit i. Vi åkte på en jeeptur under 4 dagar mellan Tupiza-Uyuni och under de 4 dagarna såg vi hundratals lamor och flamingos, flera riktigt fina laguner, öknar, höga berg, saltöken och geysrar och badade i en riktigt varm källa. Det går inte riktigt att beskriva hur sjukt häftigt landskapet var, flera gånger kändes det som man var på en annan planet.
 
 Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: