Svamprisoni
2014-01-13 / 22:42:00 / Allmänt /
Svamprisoni
(4 personer)
2 vitlöksklyftor
300 gram risonipasta
1 gul lök
200 gram blandad svamp
2 dl matlagningsgrädde
smör
soja
salt och svartpeppar
Gör såhär:
Koka risonipastan efter anvisning på paketet.
Skär svampen grovt och fräs i panna tillsammans med en klick smör och den strimlade gula löken.
Häll på grädden och soja och låt alltsammans koka ihop till en röra.
Vänd ner svampblandningen i den kokta risonipastan.
Smaka av med salt, smör och nymald svartpeppar.
Lägg upp risonin på tallriken och ät! Vi serverade det med fransyska som vi åt nån dag tidigare och rucola.
En riktigt favorit här hemma. Pasta och svamp blir nästan alltid gott ihop och tillsammans med fransyskan blev det perfekt!
de måste jag göra nån dag! men man kan ta ris istället bara va?