Fotoboken är klar!

  2013-10-24 / 16:09:59 / Allmänt / 0 KOMMENTARER
Blev riktigt glad när jag tog in posten idag och ett paket från önskefoto kommit. I det låg min fotobok med bilder från backpackingresan tidigare i år. Så kul att kunna kolla på bilderna på riktigt istället för på datorn, jag är SÅ nöjd!
 
 
 

Ny familjemedlem

  2013-10-21 / 18:11:25 / Bilder / 4 KOMMENTARER
Längtar såå tills på fredag då vi åker och hämtar den här lille sötnosen!! Har velat ha en mops väldigt länge och nu äntligen har vi köpt en. Det blir en Elton eller Melker, har inte riktigt bestämt oss än! Vill ha fredag nu! :)

Underbara sydamerika

  2013-10-18 / 16:17:36 / Bilder / 0 KOMMENTARER
Hej där! 
Har precis ätit hemmagjord sushi till lunch, det var riktigt gott! De blev inte så fina som köpesushi direkt och inte lika gott, men det stillade sushi-begäret iaf. Och nu ska jag fortsätta med min fotobok från backpacking-trippen tidigare i år, "Från Rio de Janeiro till New York" får boken heta. Jag längtar tillbaka så otroligt mycket när jag sitter och kollar igenom bilderna. Vad mycket vi var med om! Och vilka fina ställen vi besökte! Alltså, Bolivia och Machu Picchu i Peru är ju bara obeskrivligt. Tänk att jag har fått se sånna häftiga ställen!
 
Igårkväll hade jag, Malin, Anna och Madde tapaskväll här hemma hos mig. Jag och Malin fixade med maten i flera timmar och det blev riiiiktigt gott! Var en så mysig kväll med massa prat om allt och ingenting, massa skratt, MASSA mat och sen supermys i soffan med filtar, te och tända ljus. Bästa vännerna!!
 
 
 

kitchen aid artisan

  2013-10-10 / 20:54:32 / Mat&bak / 0 KOMMENTARER
Igår var det höstmarknad här i stan så jag gick ner och kikade lite med becka och köpte mig lite marknadsnougat, såklart. Present till Erik fixade vi också eftersom att han fyller 18 till helgen! Innan det fick jag skjuts av pappa för att hämta ett stort tungt paket, nämligen min nya kitchen aid i färgen creme! Har sålt den gröna och köpt en ny i en mycket finare färg, så nöjd! Kommer passa skitbra in i mitt framtida, stora vita kök! ;)
 
Idag har jag bara varit hemma och grejat. Gjort müsli, skrubbat duschdörrar och gjort en massa piroger med pulled chicken fyllning. 21 piroger åker in i frysen, så bra att ha mat i frysen när man inte orkar göra matlåda eller blir akuthungrig! 
 
 

ensam hemma

  2013-10-08 / 19:28:41 / Vardag / 0 KOMMENTARER
Sitter just nu ensam i soffan och väntar på att halv åtta hos mig ska börja, haft en såå tråkig kväll hittills. Steven är uppe i Umeå och jobbar så är ensam hemma ända tills på fredag. SÅ tråkigt, dessutom tycker jag inte om att sova själv. Eller när det är mörkt och jag är själv..Eller laga mat till mig själv. Jaja, ska passa på att se riktigt romantiska och tjejiga filmer och laga sån mat som herrn inte tycker om, så jag överlever nog!
 
Tidigare idag var jag hos frisören i flera timmar och fixade håret. Var nästan mer nöjd med håret när jag gick dit än när jag gick hem.. Jag ville bara få bort det solblekta och färga typ 2 nyanser mörkare, alltså mellan/mörkblondt, men det blev BRUNT! Verkligen absolut inte vad jag ville ha. Ser ju likblek ut nu när jag har så mörkt hår. Åååh inte kul alls, var så ledsen när jag kom hem och såg mig i spegeln. Vill ju inte hålla på och bleka och slita på håret så får väll bara acceptera att jag är mörkhårig nu. Trist men så är det!