Nya skor och yoga

  2013-09-29 / 19:02:38 / Shopping / 2 KOMMENTARER
Var i Karlstad tidigare i veckan för att till slut få träffa en läkare pga min rygg, dock kollade han knappt på mig och frågade ingenting utan sa bara att jag ska fortsätta träna och stretcha och använda voltaren gel.. Värt. Men gick på stan en stund efter det och köpte bland annat en yogamatta, och så har jag fått låna mammas pilatesboll, så nu är det lite olika övningar och yoga varje morgon innan frukost som gäller! Rätt skönt att starta dagen med yoga faktiskt, dock är jag stel som en pinne, men det ska det förhoppningsvis bli ändring på.
 
Gick även in på Din Sko och kikade lite och hittade ett par svarta skor av äkta läder som blir perfekta nu till hösten! För några dagar sen kom även ett bud förbi här hemma med ett till par skor som jag hade beställt. Ett par Timberland så dom ska förhoppningsvis hålla ett par år. Nöjd är jag iaf!
 
 

fredagskväll

  2013-09-27 / 22:22:00 / Vardag / 0 KOMMENTARER
Godkväll! Sitter i soffan just nu med en påse godis och ser på nyheterna i väntan på att idol ska fortsätta. Myspys. Så skönt att kunna njuta fullt ut utav fredagskvällen utan att ha ångest över att det är helg och att det snart är dags att packa väskan för att åka till Norge en vecka igen. Nu är jag svensk på heltid! Iaf tills nästa sommar, då kanske det blir Norge igen :)
 
Tidigare ikväll var mamma, Stevens föräldrar och systerbarn här för att fira Steven. Åt tacos och fikade och så, det var trevlans. Och så fick Steven lite fina paket som jag valt ut! Så jag är nog mer nöjd än herrn ;) Lite mysiga filtar och ett woodwick doftljus som luktar riktigt gott! Så nu är vi redo för hösten här :)
 
 
 

depend gellack

  2013-09-15 / 11:42:23 / Vardag / 0 KOMMENTARER
Såå segt att fortfarande vara sjuk. Istället för en helg hos Madde i Örebro eller utgång här i stan så har jag bara legat i soffan och sett på tv och serier. Det börjar bli galet tråkigt! Men men, är man krasslig så är man.
 
Var iaf och hämtade ut två paket i fredags! Det ena innehöll lite böcker jag velat läsa ett tag och det andra innehöll depend gellack startkit och två gellack. Så i fredags gjorde jag lite fransk manikyr på mig själv, den vita randen är så himla svår att få till snyggt, men tycker att det blev hyfsat iaf för att vara första gången jag använde gellacket. Nagellacket ska hålla 2-3 veckor vilket är rätt så mycket bättre än 2 dagar som det håller annars för mig.. Dock ska jag ju jobba nästa vecka och då går alltid alla mina naglar sönder, ska bli spännande att se om de håller bättre med gellacket på naglarna.
 
Nej nu ska jag ta och hoppa in i duschen och sen väcka mr.trötter som fortfarande sover där uppe!
 
 

13 september

  2013-09-13 / 12:54:03 / Mat&bak / 0 KOMMENTARER
Hade en trevlig dag med Anna igår, åt lunch på Lev Vackert, kikade på loppis och bakade vaniljbullar. Kom ihåg varför jag inte bakar bullar oftare, det tar ju såå lång tid med all jäsning. Så tråkigt att bara sitta och vänta hela tiden. Men goda blev dom iaf! När Anna och Peder åkte hem efter lite fika så gjorde jag massa köttbullar som åts med potatis och gräddsås till kvällsmat och efter det däckade jag i Stevens knä i soffan. Trodde nog att jag var friskare än jag var igår, på kvällen mådde jag verkligen pyton och var totalt död.
 
Och idag känner jag mig verkligen superföryld. Sitter med papper uppkört i näsan eftersom det rinner så och halsen och huvudet gör ont. Vill vara frisk!! Alldeles soligt är det ute också, får se om jag orkar mig ut på en kort promenad och hämta ut två paket som kommit!
 
 
 

12 september

  2013-09-12 / 07:37:29 / Vardag / 0 KOMMENTARER
Godmorgon! Ligger i sängen och drar mig, har varit vaken sen 6 men vill inte gå upp riktigt så tidigt när jag är ledig.. Men måste nog gå upp snart ändå, börjar göra lite för ont att ligga ner..
 
Vet inte riktigt vad jag ska hitta på idag, ska träffa fröken stjärnborg iaf om hon vågar komma i närheten av mig, har nämligen gått och blivit riktigt förkyld. Har varit påväg att bli förkyld i flera veckor och igår bröt det ut tillslut. Snoret bara rinner och halsen gör ont. Hoppas det går över fort! Blir massa te med färsk ingefära i till frukost iaf :) nej dags att hoppa upp och ta en dusch!
 
 

sååå aaarrrggg

  2013-09-10 / 09:02:39 / Vardag / 0 KOMMENTARER
Åååh blir så jävla förbannad på den svenska vården!! Har precis suttit i telefon med vårdcentralen för att få en tid hos en läkare och kolla upp min rygg som jag nu haft ont i i ett halvår(!!). Men inte fan vill dom ge mig nån tid där utan nu är det tredje gången som dom bara säger åt mig att ringa en sjukgymnast.. Sjukvårdsupplysningen tyckte verkligen att jag behövde komma iväg och röntga ryggen ifall det är nån inflammation eller så, vilket det troligtvis är, för gör man inget åt det kan man få kroniska besvär och bli förlamad bland annat.
 
Känns så jävla pissigt att dom på vårdcentralen knappt tror på mig, blir så less på att inte få nån hjälp. Kan ju inte ha det såhär jämt. Har knappt sovit alls inatt för det har gjort så sjukt ont, vaknar ju flera gånger varje natt och måste rulla ur sängen eller så får Steven hjälpa mig upp för jag har så ont så jag knappt kan röra på mig. Jag är ju så trött om dagarna eftersom jag inte har sovit ordentligt på ett halvår och har ofta spänningshuvudvärk och mår illa. Det suger verkligen!
 
Jaja, det är väll bara att hitta nått annat ställe att ringa till, för nu vet jag iaf att ingen av vårdcentralerna här i stan vill hjälpa mig.

7 september

  2013-09-07 / 18:00:34 / Oslo / 2 KOMMENTARER
Hej! Sitter vid maggans dator och slösurfar lite. Kan ju passa på och blogga lite då så att hon slutar klaga på att jag är så dålig på att blogga, vilket jag faktiskt är, men har ju inget intressant att skriva om.
 
Är iaf i Norge nu och jobbar, 5 nätter gjorda och 2 kvar innan jag får åka hem och vara ledig en vecka. Det här med att jobba varannan vecka är rätt gött ändå. Om man ändå kunde få ett sånt jobb med samma lön hemma.. Börjar ju bli rätt trött på Norge, men efter den här veckan har jag bara en jobbvecka kvar på jobbet. Får mest troligtvis förlängt om jag vill, men vet inte om jag ska fortsätta eller inte. Troligtvis inte. Aja, den som lever får se!
 
Förutom att jobba den här veckan så har jag inte gjort så vidare mycket, bara slappat här hemma med Malin, lagat mat och sådär. Var ner på stan en sväng igår och kollade i affärer, blev lite nya underkläder och två tröjor :)
 
Nej om en skulle ta och göra nånting vettigt nu kanske, typ plocka ur diskmaskinen eller så.. 
 
 
 

september

  2013-09-01 / 11:34:31 / Vardag / 0 KOMMENTARER
 
God morgon från sängen!
 
Här ligger jag med min älskade och drar mig, vill inte riktigt gå upp än. Var visserligen uppe nån timme vid 8 pga ryggen, men var så trött så gick och la mig igen när jag inte hade ont längre. Är ju så skönt att ligga i sängen halva söndagen..
 
1 september idag alltså. Nu är det officiellt höst. Sommaren var riktigt bra men den gick för fort! Men höst är ändå rätt mysigt det med. Stickade tröjor, tända ljus på kvällarna, alla färger på träden och allt annat som hör till.  Det blir mys!
 
Veckan jag varit ledig nu har varit finfin! Har umgåtts med fina vänner, varit ute i spöregn och plockat svamp, varit på kalas, ätit kräftor, bakat lite godsaker, shoppat lite i Karlstad och myst massa med Steven! Imorgon är det dags att åka till Norge igen för en veckas jobb.
 
Nej nu måste jag nog kliva upp.. Ha en fin dag!