Fynd

  2011-08-31 / 23:08:58 / Allmänt / 3 KOMMENTARER
Var som sagt en sväng till Fyndboa förut idag. Det jag ville ha fanns inte, men istället hittade jag en bok och en polaroidkamera!! Boken var Hypnotisören av Lars Kepler. Har tänkt köpa den ett tag och när den fanns för 5kr kunde jag inte låta bli.

Och polaroidkamera har jag kikat på på tradera ett tag men inte hittat någon som jag velat ha. Så när jag såg att det fanns en kamera idag (med tillhörande kameraväska!) så slog jag till! Har nu även beställt film till den så ska bli kul att prova den sen! :D


31 augusti 2011

  2011-08-31 / 22:53:10 / Vardag / 1 KOMMENTARER
Hallå hallå. Har haft en bra dag idag. Gick till Maxi och handlade lite smått, blev sen upplockad av AnnaSofia och då blev det en tur till Fyndboa (visar vad jag köpte sen!). Sen åkte vi till äppellunden på Marieberg där det plockades en del äpplen som jag ska ha till äppelmos. Efter det for vi hem till henne där det lagades mat. Blev riktigt gott.

Och nu ikväll har jag kikat lite på TV och även gjort ett försök till en thailändsk nudel- och kycklingsoppa. Blev riktigt gott, men chilin jag använde var inte stark överhuvudtaget, hade gärna haft lite mer chilismak på soppan. Men som sagt, gott vare!

God nudel- och kycklingsoppa! Och två sparrisar för att få dit lite grönt.. haha


Tomat- och paprikasoppa

  2011-08-30 / 23:20:01 / Mat&bak / 0 KOMMENTARER

Plockade ju en hel del tomater sist jag var hos pappa och visste inte riktigt vad jag skulle göra med dom, men tillslut blev det en god soppa! Gjorde även vitlöksbröd till, jätte gott att doppa i soppan.

Tomat- och paprikasoppa
4 port

1 kg tomater
2 röda paprikor
4 vitlöksklyftor
1 rödlök
1 msk olivolja
5 dl grönsaksbuljong
2 tsk torkad timjan
salt och svartpeppar

  • Sätt ugnen på 225 grader. Dela tomaterna i halvor. Dela paprikorna och ta bort kärnhuset, Skiva vitlök och rödlök.
  • Lägg allt på en ugnsplåt och ringla olivolja över. Sätt in ugnen i 20 minuter.
  • Lägg alla grönsaker i en matberedare och mixa i någon minut tills blandningen är slät, om du vill ha en slät soppa. Annars hacka upp allt efter önskad grovlek. Häll över i en kastrull och späd med buljong.
  • Strö över timjan och låt soppan koka i 5 minuter. Smaka av med salt och peppar.

30 augusti 2011

  2011-08-30 / 21:10:00 / Vardag / 0 KOMMENTARER
Godkväll. Har varit en helt lagom dag. En okej dag. Var till Jysk och Mio och kikade lite med Eivy. Och efter det blev det en liten skogspromenad med AnnaSofia.

Nu ikväll har det kikats på Halv åtta hos mig och Robinson och ätits god tomatsoppa (recept kommer snart!). Sitter nu och halvkollar lite på Austin Powers som går på tvn och ska ta och göra mig en blåbär- och banansmoothie. Gott gott gott.


Forget your troubles
Come on get happy

The sun is shining
Come on get happy

Längtan

  2011-08-29 / 14:40:15 / Allmänt / 1 KOMMENTARER



Jag tror du söker efter mer än du ser
Men jag ser att du ler och jag tror att du tvivlar

Vart jag mig i världen vänder står jag här med tomma händer
Längtar efter något som kan rädda mig

Piiiiiiiisslördag

  2011-08-27 / 17:55:04 / Vardag / 2 KOMMENTARER
En riktigt tråkig och deprimerande dag har det varit. Är inte på bra humör alls och vill bara gå och lägga mig igen. Men får hoppas att lite vin, ost, kex och trevligt sällskap kan muntra upp mig. Blir upplockad om typ 20min så nu måste jag göra mig iordning. Ciao.

Sol gör mig glad

  2011-08-26 / 18:34:37 / Vardag / 1 KOMMENTARER
ÄNTLIGEN är det sol och varmt igen! Helt underbart. Så idag traskade jag hem till pappa och satt ute i solen och läste. Blev hur varmt som helst, men skönt var det. Passade även på att plocka en hel del solmogna tomater från tomatplantorna :)

Efter några timmar där kom Steven och hämtade upp mig. Blev då att åka till Maxi och handla och sen några ärenden på stan. Och nu ikväll blir det kantrarellstuvning på rostade mackor och fredagsmys, inte helt fel!


Mattsvart

  2011-08-25 / 16:18:20 / Ytligt / 3 KOMMENTARER



Jag älskar mitt nya nagellack med mattande effekt! Gick dock inte att få bra bild på hur det ser ut. Och så har jag målat en del utanför och så, men det behöver ni ju inte kolla på..

Nu ska jag snart iväg, tar med mig kladdkakan också så vi har lite gott att smaska på ;) Ciao!

Goda dagar

  2011-08-24 / 22:26:23 / Vardag / 2 KOMMENTARER
Igår blev det som sagt lite tartlettbakande hemma hos AnnaSofia. Blev både hallon- och blåbärstartletter. Sen kom även Anna förbi och fikade med oss, gott vare :) Och senare på kvällen blev det att kolla lite på en serie med babe.

Och idag har fröken Stjärnborg varit här. Blev tedrickande och kladdkakeätande. Gjorde en kladdkaka med marianneglasyr. Riktigt god blev den! När Anna kilade hem gjorde jag mat, är ju köttbullens dag idag (får ju inte missas!!) så självklart har vi ätit köttbullar ikväll. Gott gott gott.

Så som nämt i rubriken, det har verkligen varit goda dagar. Känns som att jag inte gjort annat än att äta. Dags att röra lite på sig kanske? Får nog bli en lång promenad imorgon..


Frukostpaket

  2011-08-24 / 13:01:00 / Allmänt / 0 KOMMENTARER



Är du intresserad av att testa något av dessa frukostpaket från Arla så anmäl ditt intresse här! 2000 personer kommer bli utvalda att testa de olika paketen varav 300 bloggare. Jag själv är intresserad av att testa ego-frukosten, äter nämligen fil och en macka och ett glas juice till frukost varje morgon så tror den skulle passa utmärkt!

Undrar du fortfarande mer om de olika paketen så kolla in videon om dom här.

23 augusti 2011

  2011-08-23 / 14:26:19 / Vardag / 1 KOMMENTARER



Hej där. Har verkligen ingenting att blogga om. Sitter iaf här och kikar lite på tv. Ska alldeles strax träffa AnnaSofia, blir då att baka lite tartletter! Trevligt. Har inte så mycket mer än så att säga, så jag avslutar väll här.. Ciao!

Enkelt bröd i form

  2011-08-22 / 23:00:43 / Mat&bak / 0 KOMMENTARER



Tänkte bara tipsa om ett bröd som var väldigt enkelt att göra och dessutom riktigt gott! Receptet räcker till 1 st bröd i form.
Ingredienser:
50 g jäst
3 dl mjölk
3 dl vatten
6 dl vetemjöl
5 dl grahamsmjöl
1 tsk salt
3-4 msk linfrö
Kryddor

Värm mjölken till 37 grader, rör ut jästen i mjölken. Häll ner 3 dl kallt vatten, salt, linfrön och de kryddor du vill ha (jag provade med paprikapulver och chili, det blev riktigt gott! Men kardemumma och ingefära skulle nog också va gott!) . Fortsätt med mjölet och rör med en träslev tills degen är någorlunda slät.
Häll degen i en smord brödform.
Ställ in formen direkt näst längst ned i ugnen och sätt på den på 100 grader. Låt degen jäsa i ugnen i ca 30 minuter. Hög därefter värmen till 250 grader och grädda 30-35 minuter.
Ta brödet ur formen och ha det invirat i en bakduk tills det kallnat.

Det luktar nybakt bröd

  2011-08-21 / 21:03:00 / Vardag / 3 KOMMENTARER


En kopp te och nybakt bröd med leverpastej och gurka och några avsnitt av nån TV-serie blir det nu. Myspys.

Har haft en mysig dag med älskling. Sovmorgon, slappa hemma, storhandla och sedan grilla och en massa mys i soffan. Gud vad jag älskar den där killen.

En dag i Göteborg

  2011-08-21 / 16:25:38 / Vardag / 1 KOMMENTARER
Liseberg igår var riktigt kul! Åkte härifrån vid 9 och runt 12 var vi framme i Göteborg och redo att inta Liseberg! Blev dock lite väääl fint väder igår, så det var otroligt mycket folk som ville åka karuseller. Var alldeles för långa köer till allt, lite trist. Men, det var kul iaf! Och så måste jag nämna att AtmosFear var bland det värsta jag gjort. Fy faaaan vad äckligt det var! Uäääh.

Vägen hem fördrev vi med diverse billekar, och jaa jag och Linnéa är väll inte världsbäst när det kommer till film.. haha, men kul hade vi iaf! Trots att vi var trötta som as alla fyra när vi åkte hem.


Liseberg

  2011-08-20 / 08:40:00 / Vardag / 1 KOMMENTARER
Godmorgon! Denna dag ska minsann spenderas på Liseberg med Steven, Björn och Linnéa! Var flera år sen jag var där, så ska bli riktigt kul!

Så nu ska vi åka och hämta upp dom och sen bär det av mot Göteborg! :)

http://olympiiamajlath.blogg.se/images/2010/liseberg_88591270.jpg


Kräkregna

  2011-08-19 / 15:38:17 / Vardag / 0 KOMMENTARER

Kräääkregna, tjalalalala, kräääkregna, tjaaa la lalala!

 

Perfekt dag för att bara sitta inne och ha Halv åtta hos mig-maraton och mysa!


Myskväll

  2011-08-19 / 12:46:12 / Vardag / 0 KOMMENTARER
Blev en riktigt mysig och underbart härlig kväll igår med världens bästa brudar. Lite lösgodis, en hel del vin och en fin, men kall, sensommarkväll under ett äppelträd. Satt på en filt och pratade och drack vin till strax efter midnatt. Fin kväll.

Idag är det ingenting som händer. Ska bara vara lat här hemma och inte göra ett dugg!


Kräftskiva

  2011-08-18 / 18:02:31 / Vardag / 1 KOMMENTARER
Goddagens! Strålande väder idag, underbart! Ska om ett tag möta Anna och Malin för att dricka lite vin och äta lite gottit ikväll, inte helt fel.

Igårkväll blev det en liten kräftskiva hos Malin. En massa goda röda kräftor och en massa supergoda tillbehör och trevligt sällskap. Härlig kväll :)

Måste även nämna att jag kände mig gammal förut när jag inte behövde visa leg på systemet.. Illa.


Rynkeby juice

  2011-08-18 / 11:13:00 / Allmänt / 0 KOMMENTARER
Smartson söker nu 1500 personer som ska få prova Rynkeby juice. Vill du också anmäla dig så klicka här.

Rynkeby juice innehåller absolut inga tillsatser – inte ens socker. Rynkeby tror nämligen att det enda som hör hemma i en god juice är mängder av pressad frukt. Därför är Rynkeby juice så fylld av frukt att det inte finns plats för något annat.


Nytt smink från E.L.F.

  2011-08-17 / 17:09:31 / Ytligt / 4 KOMMENTARER
Idag fick jag hem paketet med sminket som jag beställde från E.L.F. förra veckan! Ska bli kul att prova allt, dock förväntar jag mig inte att det ska vara nått superbra smink eftersom att sakerna kostade ungefär 15kr styck. Hur billigt som helst med andra ord.

Men nagellacken verkar riktigt bra iaf! Älskar det genomskinliga lacket som gör nagellacket matt, försökte ta en bild på hur det ser ut men fick ingen bra bild.

Två olika concealers, ett läppglans med SPF 15, en ögonskuggepensel och en vit kajalpenna.

Fyra olika nagellack. Det till vänster har man på efter att man målat med någon färg för att få färgen att bli matt!

En lite halvdålig bild på hur detta nagellack ser ut med det mattande nagellacket på.


Längtan.

  2011-08-16 / 18:51:29 / Sydostasien 2011 / 2 KOMMENTARER

Jag längtar tillbaka nått så fruktansvärt till Malaysia, och speciellt Perhentian Kecil. Underbara ö.


Den bästa känslan

  2011-08-15 / 17:06:56 / Allmänt / 4 KOMMENTARER
Något utav det bästa som finns är när man ska sova och intagit sovposition med huvudet mot pojkvännens bröst och fingrarna ihopflätade. Ni vet den där känslan i magen, man blir plötsligt nyförälskad, det pirrar i magen och man känner sig alldeles trygg och lugn. Att ligga sådär tätt intill den man älskar, lyssna på hans hjärtslag och känna doften av hans parfym, det är underbart, den bästa känslan.

Jag älskar dig nått så otroligt, min fina Steven. Du är bäst! <3


Solsidan fortsätter!

  2011-08-15 / 15:15:00 / Film/tv/böcker / 1 KOMMENTARER

http://jossis.spotlife.se/files/2011/01/solsidan.jpg

jAAAAA

YEEEEEEY!!


Söndag

  2011-08-14 / 14:54:18 / Vardag / 2 KOMMENTARER
Fina flickorna Anna och Malin kom som sagt hit igår kväll. Blev lite god mat, ett antal glas vin och en maaaassa prat. Mysigt! Sen bestämde vi oss för att gå till Mastis, så så blev det.

Idag mår jag faktiskt helt okej, lite trött bara. Har inga planer för dagen, bara ta det lugnt, se nån film, dricka massa te och mysa :)

http://a4.sphotos.ak.fbcdn.net/photos-ak-snc1/v4287/10/19/1386871558/n1386871558_30394722_1385918.jpg?dl=1

Med mina fina en annan kväll ute :)


Blåbärsfreak

  2011-08-13 / 18:47:00 / Vardag / 1 KOMMENTARER
Klev upp tidigt imorse och åkte med Eivy ut till skogen där vi skulle plocka blåbär. Fanns en hel del kvar fortfarande, så vi fick allt med oss ganska mycket hem. Så nu har jag blåbär så att det räcker till frukost ett bra tag och smoothies, pajer och allt vad jag nu ska ha det till :)

Tog dock oäääändligt lång tid att rensa allt, men det är det värt. Blev även en fika i skärgården idag med Anna, trevligt trevligt. Och snart så kommer den bruden hit och även Maggan, blir några glas vin och lite mys :)


Häst, godis och sushi

  2011-08-12 / 22:17:50 / Vardag / 0 KOMMENTARER
Det var riktigt härligt att få hoppa upp i sadeln igen idag! Vi tog oss en varsin häst och för min del blev det Trick, underbara ponny. Blev nästan 2h ute i skogen, hur härligt som helst! Känner dock redan att det gör ont i sittbenen nu.. :)

När jag kom hem var det bara snabbt in i duschen och sen slänga i sig lite käk och strax efter det kom Louise, Linnéa och AnnaSofia hit. Blev en maaaassa godisätande och pratande. Mysigt!

När flickorna gått hemåt så gjorde jag älskling sällskap i sovrummet för att se vad han hade för sig, råkade dock somna till och sov i 2h.. Skönt var det iaf ;) Och nu ikväll har vi kollat på en serie och käkat mat, äntligen fick jag min sushi! Gott gott gott var det.

Nej, nu ska jag faktiskt gå och lägga mig. 22.18 en fredagskväll ;) Men är man trött så är man!

Fina Trick. Bild lånad från CRK.


Ridtur it is

  2011-08-12 / 09:28:30 / Vardag / 3 KOMMENTARER
Godmorgon alla! Jag har minsann varit uppe sen strax efter 8 idag. Har avnjutit en god frukost med färska blåbär som plockades igår och tagit det lite lugnt här hemma. Nu ska jag alldeles strax ta och cykla hem till pappa där jag ska svira om till ridkläder för första gången på mer än 1½ år! Ska bli spännande att se om jag får på mig ridbyxorna fortfarande.. ;)

Blir en uteritt i skogen idag, hur underbart?! Och fint väder blev det också, tjoho. Som jag längtat efter att få hoppa upp i hästsadeln igen.

Nej nu måste jag dräsa. Ciao!

Gammal bild på fina Wendel :)


Skogens guld

  2011-08-11 / 23:14:40 / Vardag / 3 KOMMENTARER
Efter regn kommer solsken och även kantareller! Så idag har vi varit ute i skogen några timmar och plockat kantareller och även en del blåbär. GOTT! Hemligheten är att följa med någon som vet vart de underbara svamparna finns.. ;) Så jag och Steven var med hans föräldrar ut i lite mer än 3h och spanade efter det gula guldet i skogen. Och ja, det blev ju en del tillslut!

Så nu ikväll har vi förvällt svamp och rensat blåbär och grejat. Så nu ska allt bara in i frysen så har vi en del gottis att äta i höst, MUMS! Finns ju nästan inget bättre än smörstekta kantareller på en rostad macka.. Åhhh...

Men nu ska jag ta och sätta på en film innan jag ska sova. Ciao!


11 augusti 2011

  2011-08-11 / 13:07:03 / Mat&bak / 0 KOMMENTARER
Än är inte sommaren över minsann! Idag är det ju superfint väder, så har legat ute och läst i två timmar. Hur skönt som helst med lite sol och värme igen efter allt regn.

Nu ska jag iaf ta och äta lite mat (resten från igår, blev en supergod kycklinggryta!) och sen ta med mig rabarberpajen som bakades igår och cykla hem till pappa. Är typ 3/4 kvar och det kommer vi aldrig äta upp här, så lika bra att åka med den dit så den blir uppäten :)

Rabarberpaj med kokostäcke, supergod! Recept finns här.


9 augusti 2011

  2011-08-09 / 14:12:23 / Vardag / 2 KOMMENTARER
Somnade till regn som smattrar på taket och vaknade upp till strålande sol. Inte helt fel. Så började dagen med en frukost ute i solen, så skönt! Dock blev det himla blåsigt och kallt efter ett tag.. Är sommaren verkligen påväg att ta slut nu? Hoppas att det kommer iaf några fler varma och soliga dagar!

Fick förresten hem två paket idag, ett med linser (lite mindre roligt) och ett med produkter från Body Shop. Fick nämligen hem ett erbjudande från Topphälsa om en prenumeration på 3nr + bodybutter, showergel och läppbalsam från bodyshop för 59kr. Tidningen är jag inte så intresserad av, men när man får ett bodybutter så billigt så tackar iaf inte jag nej.. ;)

Här kan du också ta del av erbjudandet :)


2011-08-08

  2011-08-08 / 23:34:33 / Vardag / 0 KOMMENTARER
Godkväll kära vänner :) Har haft en lugn måndag här hemma. Har inte gjort så mycket idag förutom varit iväg till Stevens syster ikväll som fyller år. Åt god mat och hoppade studsmatta med Hugo tills vi blev svettiga :)

Och när vi kom hem kom två arbetskompisar till Steven och hälsade på och fikade lite, så trevligt så. Har även suttit och kikat lite på e.l.f. Cosmetics hemsida nu på kvällen och kunde inte låta bli att klicka hem lite. Har ju läst så mycket gott om dom på andra bloggar och så är dom galet billiga. 9 produkter för 198 inkl frakt. Inte helt fel!

Nej nu ska jag ta och göra älskling sällskap i sängen och få min skönhetssömn :)

http://martinag.blogg.se/images/2011/elf_125773108.jpg


Myssöndag

  2011-08-07 / 21:06:18 / Vardag / 1 KOMMENTARER
Har varit en riktigt seg, men mysig, dag idag. Jag och älskling låg och drog oss lääänge imorse/förmiddags. Låg och läste och lyssnade på regnet som öste ner utanför. Hur mysigt som helst.

Annars har vi inte gjort många knop här hemma idag. Bara städat lite och läst en massa (jag gillade inte slutet på Aldrig fucka upp, om nån vill veta..). Och så en liten sväng till Maxi och lite matlagande nu ikväll.

Resten av kvällen blir det film och ost, kex, vindruvor och lite te till det. Inte helt fel avslut på en riktig myssöndag!

http://linthariart.com/wp-content/uploads/2011/07/HallPass.jpg

Nu blir det Hall Pass!


6 augusti 2011

  2011-08-06 / 23:34:16 / Vardag / 0 KOMMENTARER
Idag har jag ju inte varit världens piggaste människa måste jag säga. Bakis till tusen, minst. Men vaknade ändå hyfsat tidigt och började städa sen gårdagen. Lite senare blev det bakispizza här hos oss med Malin, Johan, Anna och andra Johan. Goooott.

När våra hungriga magar var fyllda hoppade vi in i en bil och åkte iväg till Sjötorp där vi spenderade ett par timmar med att äta glass, kolla lite på marknaden och spela en runda minigolf. Kul!

Och nu på kvällen har vi legat halv döda i soffan och kollat på film, mysigt.


Ge mig sushi dååå

  2011-08-06 / 20:35:59 / Allmänt / 1 KOMMENTARER
Skulle precis beställa sushi, som jag varit sugen på heeela dagen. Och när jag ringer så säger dom att dom har slut på sushi. SLUT PÅ SUSHI?! Sushistället har slut på sushi!! Aaaaahh vad arg jag blir!! JAG VILL JU HA SUSHI FÖR FAAAN!!

Jävla skit. Nu blir det kinamat istället.. :( :( :( :( :( :( :( :( :´(

Inflyttningsfest

  2011-08-06 / 20:10:22 / Party / 0 KOMMENTARER
Igår klockan 18.00 öppnade portarna till våran lilla inflyttningsfest. Trevligt folk kom, det åts lite plockmat, kördes musikquiz, pratades och skrattades en massa och en hel del alkohol förtärdes igår på Byggmästaregatan 5. Trevlig kväll, tack alla som kom!

Kan ju tillägga att temat var bad taste, om nån undrar varför vi har så fula kläder ;)


Nördat hela dagen

  2011-08-03 / 22:35:57 / Allmänt / 5 KOMMENTARER

http://i.testfreaks.se/images/products/600x400/192/the-sims-3-high-end-loft-stuff.6692288.jpg



Laddade ner The Sims 3 igår kväll och installerade det idag. Så ungefär heeeela dagen har jag nördat framför datorn. Var ju världens sims-nörd för några år sen och hade alla sims 1 och sims 2 spel, men sen tröttnade jag.

Men nu har jag minsann laddat ner det och guuud vad kul det är! Ska bara ladda ner alla expansionspaket också.. ;) Kul kul kul!

Fast har faktiskt inte spelat exakt hela dagen, nu på kvällen kom nämligen Madde och Anna hit ett tag :) Så himla kul att träffa Madde igen, var ju mer än ett halvår sen sist?! Mysig kväll iaf :)

Nej nu ska jag fortsätta nörda mig med sims!

Kanondag!

  2011-08-02 / 21:03:35 / Vardag / 1 KOMMENTARER
Har haft en underbar dag ute på sjön idag! Mötte Malin ute i skärgården i förmiddags och åkte ut och solade, badade och åt god medhavd mat. Åkte sen in och hämtade Amanda och sen blev det några timmar till med sol och bad. Såå underbart! Har dock bränt mig en hel del, ansiktet är rött som ett stoppljus..


Lite nytt

  2011-08-02 / 10:02:42 / Allmänt / 0 KOMMENTARER



Har köpt lite nytt den senaste tiden. Nu är det inte kläder jag handlar hela tiden utan inredningsprylar och loppisfynd! Kul! Två till fina koppar med fat som jag tänkt ha framme med värmeljus i, en fin handlotion, en skål att ha godis i, en brödform och brödbok (här ska inte köpas bröd, hembakat är ju mycket godare!) och så fick vi ett fint kakfat av Stevens föräldrar.

Var till Karlstad i fredags med mamma och kollade på second hand/loppis där och även lite andra affärer. Fanns hur mycket som helst jag skulle vilja ha! Måste dit nån dag igen när även Gengåvan har öppet :)

Sooooooooooooooooooooool

  2011-08-01 / 19:25:52 / Vardag / 2 KOMMENTARER

 

Rätt så härlig dag med min älskling måste jag säga. But still, det är augusti nu!! Aaahh lite sommaren-är-snart-slut-ångest! Inte så många sånna här härliga dagar kvar, höst snart ju. Usch, usch och usch. Vill hemskt gärna fly landet till vintern men ekonomin tillåter inte det just nu. Trist.


1 augusti 2011

  2011-08-01 / 11:20:00 / Vardag / 0 KOMMENTARER

God morgon! Har precis ätit upp min goda frukost bestående av yoghurt, müsli, blåbär, ett kokt ägg och så en kopp nyponte till det. Så nu är jag riktigt mätt och belåten.

Idag är det ju helt underbart väder ute, knappt ett enda moln på himlen. Så det blir att cykla hem till pappa med älskling idag med och sola och bada och bara ha det härligt. Inte helt fel det.


Nej nu ska jag ta och svira om till bikini! Ciao!